Serverde Bukkit Plugin Sorunum Ve Yardım İhtiyacı :/

wasdefg

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Merhaba arkadaşlar benim Yakın zamanda bi mmorpg minecraft sunucusu açma fikrim var internetten kullanacağım pluginlerden bazılarını ayarladım plugin bulma konusunda sıkıntım kalmadı Oyunculara commandsign pluginiyle Heroes plugininin sınıflarını vericektim oyuncular bi daha sınıf seçmiycekti Custom moblar yapmak için de Heroes ile uyumlu Mythic mobs pluginini buldum.Malesef Türkler hala hammadde yapımı warp market yapımı videolarıyla uğraştığı için Youtubede ikisinin de videosunu bulamadım türkçe olarak Heroes in çoğunu yani işime yarayacağı kısmını anladım ya neyse özet geçiyorum millet okumuyacak vallaha :D Mythic mobs un işlevini ws anladım da komutlara gelince benim 8. sınıf ingilizcem bitti O ve birkaç pluginin confiğini editlerken,oyun içi komutlarda falan yardım edecek bi arkadaş lazım Eğer ben çeviremem falan diyorsanız canınız sağolsun Çevirirseniz de süper olur Bana çeviri Oyun içi komut yardımı Build vs konularında yardım edebileceğinizi düşünüyorsanız bana skypeden ulaşın
Dipnot:mikrofon falan gerekli değildir benim de şu an jaklar bozuk zaten eğer varsa sizde ben dinlerim siz konuşursunuz

H

hsndmrts_

Ziyaretçi
ingilizce ile alakalı bi sorunun varsa ben burdayım :) i have prof english :D