Serverde yaptığım devasa heykel

LegendofAnatolia

Kaptan Penguen
En iyi cevaplar
0
Serverde skinimin gerçek görüntüsünden 32 kat daha büyük bir skin yaptım arsalar 32x32 olduğu için heykel zor sığdı birazdaha büyük yapacaktım ama kolları sığmıcak diye yapamadım foto :

yanaki evlerden daha büyük olmuş mübarek ayrıca bu heykel kendi skinimdir tam 64 block uzunluğundadır.

KMHero

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Guzel olmus

iPhone 6 cihazimdan Tapatalk 4 kullanmadan gonderdm.

ProfeniX

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Güzel olmuş .
Bildiğin bilgisayardan hiçbir şey kullanılmadan gönderildi. :D

L

LifeTaker

Ziyaretçi
Ahahah bende bu sw ye giriyorum ara sıra rehberim :) heykelini her pvp arenama gidişimde görüyorum evimin hemen önünde :D[DOUBLEPOST=1374534151,1374534068][/DOUBLEPOST]Ahahah bende bu sw ye giriyorum ara sıra rehberim :) heykelini her pvp arenama gidişimde görüyorum evimin hemen önünde :D

LegendofAnatolia

Kaptan Penguen
En iyi cevaplar
0
Ben heykel yaptıktan sonra çevremde 4 kişi daha heykel yaptı sonra bende sinirlenip heykelimi büyülttüm ilk yaptığımda daha küçüktü :D

L

LifeTaker

Ziyaretçi
Ben heykel yaptıktan sonra çevremde 4 kişi daha heykel yaptı sonra bende sinirlenip heykelimi büyülttüm ilk yaptığımda daha küçüktü :sırıtmak:

Server kapanıyor maalesef ve yeni geçilen server da çok kötü.İyi birşeyler yapabilmek için illa vip olman lazım :(

Praetorian

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Ben heykel yaptıktan sonra çevremde 4 kişi daha heykel yaptı sonra bende sinirlenip heykelimi büyülttüm ilk yaptığımda daha küçüktü :sırıtmak:

Arkandaki öyle bir hırs yapmışki senin heykelden yüksek wool dizip öyle yapmış heykeli :D
Adam hırslı beyler dağılın :D