Adam bir şey Sormuş Cevaplayabılırdin> /Rules'deki mesajları rütbe bilgilendirmeleri yap![]()
On Command /rütbe:
Cancel Event
Send "Mesaj" to player
Send "Mesaj2" to player
Send "Mesaj3" to player
Send "Mesaj4" to player
Bir çözüm sundum :/Adam bir şey Sormuş Cevaplayabılırdin
Kurallar yerinin kalmasını istiyorum> /Rules'deki mesajları rütbe bilgilendirmeleri yap![]()
Skript yapacaktım ama korkuyorum. Lag yapıyor diyorlar.Adam bir şey Sormuş Cevaplayabılırdin
Al Kardesim Mesajları Kendin Yaz
Bu Kodu Skript>Skripts> İçine At .sk UzantisiylaKod:On Command /rütbe: Cancel Event Send "Mesaj" to player Send "Mesaj2" to player Send "Mesaj3" to player Send "Mesaj4" to player
OlmuyorEssentialsa Gir Doya Oluştur Oraya Bilgilerini Yaz Sonra Kaydet Ve Essentialsın Configine Gir Orda player-commands Burayı Bul Ve Rules Yazan Yerin Altına - rütbe yazman yeterli olur.
yml olarak mı oluşturmalıydım ? Dosyayı ?Essentialsa Gir Doya Oluştur Oraya Bilgilerini Yaz Sonra Kaydet Ve Essentialsın Configine Gir Orda player-commands Burayı Bul Ve Rules Yazan Yerin Altına - rütbe yazman yeterli olur.
Bu Skript Lag Yapmaz Merak Etme Hatta Çoğu Skript Lag Yapmaz Onlar AbartıyorKurallar yerinin kalmasını istiyorum
Skript yapacaktım ama korkuyorum. Lag yapıyor diyorlar.
Olmuyor
yml olarak mı oluşturmalıydım ? Dosyayı ?
Bir pvp serveri için hangi pluginler gereksiz ? Pluginler:Bu Skript Lag Yapmaz Merak Etme Hatta Çoğu Skript Lag Yapmaz Onlar Abartıyor
Kurallar yerinin kalmasını istiyorum
Skript yapacaktım ama korkuyorum. Lag yapıyor diyorlar.
Olmuyor
yml olarak mı oluşturmalıydım ? Dosyayı ?
Zaten öyle denedimRules Dosyası Gibi Oluşturmalısın![]()
Ne yazarak araştırayım ?İnternette Araştır Zaten Kolay Bulunan bir şey Bulamssan Skypem - slaughter.xl
Adam bir şey Sormuş Cevaplayabılırdin
Al Kardesim Mesajları Kendin Yaz
Bu Kodu Skript>Skripts> İçine At .sk UzantisiylaKod:On Command /rütbe: Cancel Event Send "Mesaj" to player Send "Mesaj2" to player Send "Mesaj3" to player Send "Mesaj4" to player
command /rütbe:
permission: rutbe.komut
trigger:
Send "Mesaj" to player
Send "Mesaj2" to player
Send "Mesaj3" to player
Send "Mesaj4" to player
Send "Mesaj5" to player