Serverden Anlayan İçeri -->

Yigitt05

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Merhaba efendim.

Benim istediğim şey craftbukkit server kurdum sizce lit pvp mi yoksa factionmu yapayım karar vermeniz.
Ayrıca benim bilgisayarım kapalıykende açık kalma durumu varmı?
Son olarak no ip nasıl kullanacağım. Yardımlarınız için teşekkürler.

Skypem : minegamingtr

GameKingTr59

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
no-ip kullacanaksan hiç açma. Upload hızın kaç? Eğer 100 Mbps var ise o zaman aç. Ama yoksa sakın deneme. Senin bilgisayarın kapalıyken sunucu açık kalmaz.

AdexTR

Muvaffakiyetsizleştiriveremeyebileceklerimizdenmiş
Emekli
En iyi cevaplar
112
No-ip hakkında çok fazla bilgiye ihtiyaç yok çünkü no-ip'ye gerek yok, eğer arkadaşlarınızla oynamak için bir sunucu açmak istiyorsanız hamachli açabilirsiniz fakat başkalarının da gireceği bir sunucu açmak istiyorsanız, hostinglerden sunucu kiralamanız en iyisi olacaktır, bilgisayarı gece gündüz açık tutmak ve lagsız bir oyun sağlamak imkansız.

WhyCoconut

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Sunucunda 2Gb den fazla ram ve işlemci iyi olacaksa fact aç yoksa kitpvp aç benimki kitpvp ama portlu

AdexTR

Emekli
En iyi cevaplar
112
"Benim istediğim şey craftbukkit server kurdum sizce lit pvp mi yoksa factionmu yapayım karar vermeniz." demişsiniz.
"Sunucunda 2Gb den fazla ram ve işlemci iyi olacaksa fact aç yoksa kitpvp aç" demiş whycoconut.
Yanlış mı demiş?
Ayrıca burda konu var lütfen konu açamadan önce forumda aratınız. https://forum.gamer.com.tr/konu/rehber-hamachisiz-server-kurma-no-ip.4235/

Caner1999

Bir Stack
En iyi cevaplar
0
1- Arkadaşlar Portlu Serverda No-ip ye gerek yok diye dusunuyorum bildigime gore serverı actıgınızda otomatık olarak port aktıf oluyor cunku bende oyle oldu ya da internete ip adresinizi yapıp portu ayarlayabılırsınız.
2- Konu herkese açık olarak yazılmıs yanı herkesın bır bılgısı onerısı varsa yazabılır
3- Bir Portlu sunucu asla demiyelimde %99 u 7/24 acık kalmaz o zaman Nitrado , batihost batar diyelim
4- Herkese açık bir server açmak ıstıyorsan 25 tl ye nitradoda 1 gb ram 24 kısılık br server acabılırsın ıstemıyorsan batihost a bak onuda ıstemıyorsan burdakı onerlılerımızı dınle ...

Bu arada ben test ettırdım berbat çıktı :(

AdexTR

Emekli
En iyi cevaplar
112
Sırf TTNet'liler şikayet etmesin diye skoru arttırdıklarına eminim.

Bu arada upload-download hızı için en iyi site
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Dünyanın her yanında serverları var daha iyi test yapıyor
Bende de ayın 1 'inde hızım çok düşük çıktı aradım, yok modeminizin fişini çekin takın falan... Sonra testi tekrar yaptım dedim düşük çıkıyor, ne deseler beğenirsin HIZTESTİ sitesi bozuk :D 5 yaşında çocuk bile inanmaz.

KadirYLCN

♔ B O M ♔
En iyi cevaplar
1
Kardeşim Senin Bilgisayarın Sürekli açık Kalamaz.
Git VDS Al veya Sunucu Kirala Ancak Böyle Olur.

Yigitt05

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0

ByAehn

Lhaewion Reveth
Süper Üye
En iyi cevaplar
0
Portlu sunucular ile bir yere gelemezsiniz.Elektrik gittiği an her şey kaydedilmeden kapanır.Sonra "*** gibi sunucu çıkın" mesajlarını görürsün.