Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Alınacak Yetkililer Moderator(2x)+14 Yaş Sınırı Admin(1tane)+14 Yaş Sınırı Rehber(2x) Yaş Sınırı Yoktur Mimar(2x) Yaş Sınırı Farketmez +12 Reklamcı(Farketmez) Asla Yaş Sınırı Yoktur %49 Kurucu Alabilirim Skype:yunus.demir2003
Adım: Caner Can
Yaşım: 14
Olmak İstediğim Yetki: Moderator
Neden olmak istiyorum. Kendime güveniyorum. birçok serverde moderatorum ve bundan eminimki serverde katkılı bulunucam. Umarım moderator olurum.
Serveri asla yarı yolda bırakmam. Ve hergün 6 saat veya 7 saat aktif kalabilirim.
Adım : Emir Berat
Olmak Istedigim Yetki : Mimar
Olmak isteme nedenim , kendimi mimarlıkta iyi buluyorum , canım sıkılınca mimarlık olarak güzel şeyler çıkıyor
Adım : Atayiğit Yavaş
Olmak Istedigim Yetki : Mimar
Neden Bu Grubu Seçmek İstedin : Kendimi yetenekli buluyorum
Kaç Saat Onlinesin: hafta içi yarım saat hafta sonu 6-7 saat falan
İsim: Tibet Sancaklı
Yetki: Admin
Neden Bu Grubu Seçmek İstedin: Birkaç amatör sunucuda moderatörlük yaptım ve 2-3 kez de server sahiplendim ayrıca yabancı bir profesyonel serverda ise moderatör oldum. Kısacası kendimi tecrübeli buluyorum.
Kaç saat online kalabileceğim gününe göre değişir ama en az 3 saat online kalabilirim
Siz de bize katılın!
392 bin üye ile şüphesiz Türkiye'nin en büyük oyuncu forumuyuz; foruma kaydolarak Minecraft, GTA, CS: GO, LoL, PUBG ve diğer tüm oyunlar hakkında soru sorabilir, bilgi alabilir ve paylaşım yapabilirsiniz. Kaydolmak için tıklayın.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.