Servere giremiyorum

Leny

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Merhaba arkadaşlar ,
Bildiğiniz üzere Mineplex adında bir server bulunmakta . Ben bu servere hergün girip oynarken bir gün unkown host hatasını almaya başladım. İlk önce bakım vardır diye geçiştirdim fakat server online gözüküyor. Ben giremiyorum . Servere 1.8 gözüküyor. 1.8 ile denedim yine olmuyor. Sunucu olarak ekledim , no connection diyor modem resetledim fakat sorunum çözülmedi . Birde mineplex 'in sitesinede girmiyor . Çok ilginç . Premiumda sorunda yok. Bana yardımcı olabilirseniz sevinirim. Şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim .

Tratsel

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
Premium seninmi yoksa baska premi (internetten bedava bulduğun premi?)

Leny

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Arkadaşım bana hediye olarak almıştı. Yani premium serverlere girebiliyorum mcsg tarzında . Premiumda sorun yok .

Tratsel

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
Arkadaşım bana hediye olarak almıştı. Yani premium serverlere girebiliyorum mcsg tarzında . Premiumda sorun yok .
Sitesinede serverede girebiliyorum.
Sanırım sadece sende o var ve tahminen oyuncu bulunamadı gibi bir hata veriyor. Tam olarak anlayamadım
Sorununu çözen arkadas çıkana kadar gel hypixele 1 2 el tntrun oynayalım :D
mc.hypixel.net

Leny

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Sanırım sadece sende o var ve tahminen oyuncu bulunamadı gibi bir hata veriyor. Tam olarak anlayamadım
mc.hypixel.net
Tamam geliyorum :)[DOUBLEPOST=1424270648,1424270576][/DOUBLEPOST]
mc.hypixel.net
Bu arada arkadaşımda giremiyor Skype ile oynadığım arkadaşımda giremiyor . Sorun ikimizdemi var acaba anlamadım :([DOUBLEPOST=1424272557][/DOUBLEPOST]Yardım Edicek Yokmu ? :(

ByAehn

Lhaewion Reveth
Süper Üye
En iyi cevaplar
0
mc.hypixel.net
Bende sunucu ve Sitesine Giremiyorum.Sanırım Bakım var.

Leny

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Beyler Sorunu Çözdüm DNS ayarımı değiştirdim düzeldi. Teşekkür ederim yardımınız için :)[DOUBLEPOST=1424273728,1424273687][/DOUBLEPOST]
Bende sunucu ve Sitesine Giremiyorum.Sanırım Bakım var.
DNS ayarını 8888 , 8844 yaptım Düzeldi Sanada öneririm .