Servere Giriş Sorunu.

OnlineHastasii

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar ben premium hesap açtım. Ama girdiğim her serverde /login password diyor. her türlü parolayı denesem bile giremedim. Lütfen yardımcı olurmusunuz.

Drag422

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
arkadaşım sen o sunuculara daha önce girmişsin kaydolmuşsun oynamışsın yada birisi senin nickini skin sitelerinde görmüş ve senin nickinle o sv lerde oynamış

IRFN

Sonoyuncu.Network
En iyi cevaplar
0
Merhaba, minecraft premium hesabınız olsa dahi, girmiş olduğunuz sunucularda güvenlik eklentisi (AuthMe vb.) var ise, size şifre soracaktır. Sonuçta Türkiye'deki sunucuların sanıyorum ki hepsinde "online mode false" ayarlı olduğu için, premium olmayanlar da oyuna girebiliyor. Bir başkası senin kullanıcı adın ile oyuna girebilir.

Ama "online mode true" olan (genellikle yabancı) serverlarda, premium hesabı olmayan sunucuya girememekte. Bu durumda premium hesabın ile sadece sen girebilirsin. E durum böyle olunca da yabancı serverlar güvenlik eklentisine ihtiyaç duymuyorlar.

OnlineHastasii

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
arkadaşlar daha önce hiç girmedim servere. hatta bir server buldum 2 saat önce açılmış. onda bile login istedi

IRFN

Sonoyuncu.Network
En iyi cevaplar
0
Mesela mc.hypixel.net, SkyBlock'un kendi serverı, mc-hg'nin serverı... bu gibi serverların login istememesi lazım.