Serveri Başlatırken Bu Hatayı Alıyorum Yardımcı Olun<<!!!

JoqerMaN

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
ya bendede aynı hata var bi portlu server açamıyorum ikidebir aynı şeyi söylüyo br çözümü yokmu

R

Reloven

Ziyaretçi
Team Viewer İle Yardımcı Olabilirim Özel Mesaj Olarak Bilgilerini Atabilirsin.

JoqerMaN

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
kardeş team wiever falan bilmem gel güzelcene skype chatlesek yalnz mikrofonumu arkadaşa sattım

blackicekadir

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Ruh hali
Yanlış anlamadıysam craftbukkit i bulamiyor bat dosyasını craftbukkitin yanına atın ve craftbukkit un adını craftbukkit olarak ayarlayan sonundaki sayiları silin

blackone1991

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ruh hali
Yanlış anlamadıysam craftbukkit i bulamiyor bat dosyasını craftbukkitin yanına atın ve craftbukkit un adını craftbukkit olarak ayarlayan sonundaki sayiları silin

Eğer arkadaşımızın dediğide olmuyorsa; Mojang bukkit'i satın aldı craftbukkit çalışmaz daha yeni indirdiyseniz 100% çalışmaz :)

JoqerMaN

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
blackone1991 boşu boşuna almış :D

JoqerMaN

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
mojang craftbukkit ile napicak minecraft microsofta gecmedimi

JoqerMaN

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
ne kadar özür dilerimlar acımıyolar parası olmayanlara illa paramı verecekler yoh neymiş server hack doluyor

blackone1991

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ruh hali
ne kadar özür dilerimlar acımıyolar parası olmayanlara illa paramı verecekler yoh neymiş server hack doluyor

Dediğinde haksızsın ama oyuncularda abarttı. Mojang firması Cave Game adlı oyununu oyunculara bedava sundu. Her gelişmede oyuncuların launcheride şu an ki gibi değişiyor ve ücretsiz oynanıyordu. Cave Game'in adı Minecrafta dönüştürüldü. Mojang Minecraft oyununun beğenildiğini gördü ve para kazanmanın vakti geldi dedi. Ve oyu ücretsiz yerine ücretli oldu. Taki oyuncuların arasında BEDAVA oynamak isteyen çok olduğundan paralı olunca oyuncu sayısı çok fazla bir düşüş yaptı. Mojang firması düşündü ve CRACK MİNECRAFT adı verdiğimiz BEDAVA sürümünü çıkarttı. Bu seferde oyunu satın alanlar isyan çıkarttı. Mojang düşündü ve SERVER açmayı ve sadece premiumların açacağını aklına getirdi ve yaptı. Belli bir zaman sonra ( Zamanı bilmiyorum. ) craftbukkit'in cracklisini yapabilen birisi çıktı ve bütün oyunculara sundu. İşte bu zamana kadar böyle gidiyoruz sonunda craftbukkitide alacaklar. CRACK diye bir şey kalmayacak.