hiçbir haat yazmıyor sadece kırılmıyorYazdığı hata nedir?
Yada essentials anti build ayarlarını kontrol et
bugün sabah kırılıyordu şimdi ne oldu anlamadımYazdığı hata nedir?
Yada essentials anti build ayarlarını kontrol et
teşekkür ederim ya valla varyaGroupmanager kullanıyorsan grupların "build" yetkisine sahip olup olmadığını kontrol et.
ya olmuştu şimdi build: ture de yine kırılmıyor bu nedir ya essentialsi , group manageri , world editi hep baştan krudum olmuyor lütfen yardımGroupmanager kullanıyorsan grupların "build" yetkisine sahip olup olmadığını kontrol et.
1.11 için sadece essentialsx bulabildim onu kullanıyodum ploblem yoktu ama 1. dünyada kırabiliyorum 2. dünyada kıramıyorum neden oluyor bu yaWorld Guard - Essentials Anti Build eklentileri ????
Plugin paketini paylaşır mısın configlere gerek yok isimleri görelim ona göre bir fikir ediniriz.1.11 için sadece essentialsx bulabildim onu kullanıyodum ploblem yoktu ama 1. dünyada kırabiliyorum 2. dünyada kıramıyorum neden oluyor bu ya
hatada vermiyor bir hata verse yetkin yok diye oda yok kafayı yedim1.11 için sadece essentialsx bulabildim onu kullanıyodum ploblem yoktu ama 1. dünyada kırabiliyorum 2. dünyada kıramıyorum neden oluyor bu ya
Hata olduğunu düşünmüyorum artık, tahminimce bir plugin'in ayarlamasında hata yaptınız veya bir plugin dünyaları kırmayı engelleyebiliyor.hatada vermiyor bir hata verse yetkin yok diye oda yok kafayı yedim
ben world guarddan şüpheleniyorum warp lapis yapıyodum flaglardan build allow a filan aldım bundan sonra oldu ama şimdi world guardı çıkarttım yine kırılmıyorBirçok neden olabilir bunları bize söylemiyorsanız, yardımcı olamayız.
- Essentials
- AntiBlockBreaker
- World Guard
Bize daha detaylı anlatırsanız, çözebiliriz.
tüm dünayay wg mi attım yardım edin lütfen emeklerimin hepsi gittHata olduğunu düşünmüyorum artık, tahminimce bir plugin'in ayarlamasında hata yaptınız veya bir plugin dünyaları kırmayı engelleyebiliyor.
buyrun atıyorum config dosyalarınıWorld guard, essentials, group manager config dosyalarını verir misin yada şu paketin pluginlerini göster bak yeterli bilgi vermiyorsun.