Çok yararlı bir mesaj yazmışsın, ellerine sağlık.Çok kolay yapılabilir. Skript ile yapabilirsin. Sana yapıp atmayacağım çünkü bu tür şeylerin yapılmasını ve kullanılmasını istemiyorum. Oyuncuların şifrelerini görürseniz muhtemelen çıkarlarınıza kullanırsınız.. Buradakilerede tavsiyem her sunucuda farklı şifreler kullanın ve gerçekten oynadığınız yada yetkili olduğunuz sunuculardada uzun rastgele parolalar kullanın ve bunu biyere kaydedin, yazın. Kesinlikle sunucularda kullandığınız şifreleri Gmail v.b yerlerde şifre olarak kullanmayın yoksa bazı art niyetli arkadaşlarımız, parolalarınızı kaydeder ve eğer heryerde aynı parolayı kullanıyorsanız sizi sonuna kadar sömürür, her türlü hesabınızı çalar. Senin iyi niyetli olup olmadığını bilmiyorum bu beni de ilgilendirmez, belki de şifresini unutan oyunculara en son hatırladıkları şifreyi sorup, şifresiyle karşılaştırıp ona göre hesabını geri vermeyi falan düşünüyorsundur; bilemem. Fakat eğer öle bir şey düşünüyorsan Şifremi Unuttum Skripti'me bakabilirsin. İyi forumlar.
Eklenti ile de yapılabilir bu. Oyuncu /register veya /kayit komutunu yazdığında eğer şifre doğru ise bunu bir şifre günlüğüne kaydedecek. İstersen ben yapardım ancak kötü niyetli olup olmadığını bilmediğim için sen ve diğer kişilerle paylaşmayı düşünmüyorum. Eğer oyuncunuz şifresini çok istiyorsa da sunucunuza şifremi unuttum scripti ekleyip şifresini değiştirmesini sağlayabilirsiniz.
Sonuna kadar katılıyorum. Önceden UnioCraft ta oynuyordum.(2 yıl olmuştur). Bir gün bir adam, sunucuma gelir misin dedi. Ben ise kabul ettim. Sunucuya girdiğimde aynı şifre ile kaydoldum. 1 saat sonra baktığımda her şeyim gitmişti. Bu günden sonra büyük sunucular dışında(Uniocraft,Craftrise gibi) her sunucu da başka şifreler kullandım.Çok kolay yapılabilir. Skript ile yapabilirsin. Sana yapıp atmayacağım çünkü bu tür şeylerin yapılmasını ve kullanılmasını istemiyorum. Oyuncuların şifrelerini görürseniz muhtemelen çıkarlarınıza kullanırsınız.. Buradakilerede tavsiyem her sunucuda farklı şifreler kullanın ve gerçekten oynadığınız yada yetkili olduğunuz sunuculardada uzun rastgele parolalar kullanın ve bunu biyere kaydedin, yazın. Kesinlikle sunucularda kullandığınız şifreleri Gmail v.b yerlerde şifre olarak kullanmayın yoksa bazı art niyetli arkadaşlarımız, parolalarınızı kaydeder ve eğer heryerde aynı parolayı kullanıyorsanız sizi sonuna kadar sömürür, her türlü hesabınızı çalar. Senin iyi niyetli olup olmadığını bilmiyorum bu beni de ilgilendirmez, belki de şifresini unutan oyunculara en son hatırladıkları şifreyi sorup, şifresiyle karşılaştırıp ona göre hesabını geri vermeyi falan düşünüyorsundur; bilemem. Fakat eğer öle bir şey düşünüyorsan Şifremi Unuttum Skripti'me bakabilirsin. İyi forumlar.