SERVERIMDA ADAM İSTEDİĞİ GİBİ OP OLUYOR

birlik07

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
ŞİMDİ SERVEİRMDA MANYAKTURK DİYE BİR ADAM VAR BANLİYORUM BANİNİ AÇIYOR SUREKLİ OP OLUYOR MAKİNE ŞİFRESİNİ DEĞİŞTİM ADMİNLEİRN ŞİFRENİ DEĞİŞTİM BULMASI İMKANSIZ grupmanager ve opslarida temizledim nasil tekrar bu kendini op yapıyor yetki veriyor serveri dagitiyor biri yardım etsin ?

ruddeTR

projects.gg
Emektar Üye
En iyi cevaplar
2
' /manudel [oyuncuismi] ' komutunu uygula olmazsa bilmiyorum plugin açığı falan vardır pluginlerine dikkat et :/

birlik07

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Manudelde yapildi groupmanager temizledim oplari trmizledim banladim banini aciyor tekrar geliyor anlamdim gitti

al1mert

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Manudelde yapildi groupmanager temizledim oplari trmizledim banladim banini aciyor tekrar geliyor anlamdim gitti
Kendi pcnden açmıyosan konsola erişimi vardır konsola erişimi varsa sen zaten unut o serveri yoksa içerden biride banını açıyor olabilir herkezi deop yap.
Pluginleri sil bukkitten baştan yükle.

Son düzenleme:

AyavefeTR

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Bazı aldatıcı pluginler var. İnternette geziniyordum NoCheat pluginini düzeltmişler. Plugini yükleyince #opme yazınca op oluyorsun? Ondan olabilir mi?

Olmayabilir(edit)

IRFN

Sonoyuncu.Network
En iyi cevaplar
0
Banının açıldığı âna ait konsol çıktısını yazarsan hangi plugin ile banının açıldığını tespit edebiliriz belki. Ayrıca NoChatPlus'un ayarlarından oyun içerisinden op yapmayı engellemen lazım. Birini op yapacaksan bunu konsoldan yaparsın.