Serverimda lobi spawnlarini ayarlayamıyorum

RedLev

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Merhaba arkadaşlar,serverimda ilerleyen zamanlarda factionun yanına survival acaçağım tek bir sunucum var suanda.Servera lobi yaptık ama oyuna ilk giren oyuncuların lobide doğmasını istiyorum portallardanda factiona geçiliyor,geçtiklerindede artık spawn yazdıklarında factionun spawnında doğmalarını ıstıyorum ama olmuyor.B le başlayan bir şey vardı ama onu beceremedım vıdeo ızledım ama ıkı sunucu falan ıstoyr dıye anladım.Yardımlarınızı bekliyorum.

MedetYldrk

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Kardeş çok kolay o
Sana anlatayım şimdi

Bungeecord config.yml gir
Ordan fallback server lobby var
Force fallback server var false dir o onu true yap tamamdır
Lobiye spawn-tp plugini yüklersen setspawn çekerek her zaman orda başlatabilirsin
Eğer anlamadıysan kod atabilirim
İşe yaradıysa beğeniyi eksik etme :D

bgencacat

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Kardeş çok kolay o
Sana anlatayım şimdi

Bungeecord config.yml gir
Ordan fallback server lobby var
Force fallback server var false dir o onu true yap tamamdır
Lobiye spawn-tp plugini yüklersen setspawn çekerek her zaman orda başlatabilirsin
Eğer anlamadıysan kod atabilirim
İşe yaradıysa beğeniyi eksik etme :D
Kendindesin değil mi? Adam bunu tek sunucuya yapıyor olduklarından bahsetmiş. Konuyu tekrar oku ve post kasma.

MedetYldrk

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Kendindesin değil mi? Adam bunu tek sunucuya yapıyor olduklarından bahsetmiş. Konuyu tekrar oku ve post kasma.
Senin kafan yerinde değil galiba faction sunucunun yanına bi de survival açıcakmış şimdilik sadece 1 sunucusu vardmış sen okumadan post kasarsan cevabını yersin :)

bgencacat

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
İkisinede ayrı spawnlar istiyor öyle bir sistem yapamaz maalesef birden fazla sunucusu olması gerekir multiverse core kullanıyorsa /mvspawn komutuyla o haritanın spawn noktasına gidebilir.
Evet bu doğru. Belki MyCommands plugini ile /spawn komutunu /mvspawn komutuna atayabilir. Teorik bilgi.

bgencacat

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Factions ve survival spawnları değişik olacağı için olmaz çünkü adam survivalda spawn yazar factions spawnına atar.
Onu diyorum. /spawn komutunu /mvspawn komutunu çalıştıran bir komut şeklinde ayarlarsa bulunduğu dünyanın spawnına yani faction veya survivalın spawnına atar.