Serverimde Arsa Alamıyorlar

draqula34

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar serverime plotme pluginini yükledim permleri felan ayarladım servere girenler arsa alamıyorlar oplar dışında kimse alamıyor You have bilmemney bilmemney diyomuş max arsa alma sınırını 2 yaptım yine düzelmedi cevabınızı bekliyorum

onur9298

Marangoz
En iyi cevaplar
0
You have permission diyordur. Permleri doğru ayarladigina emin ol.

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

emrah4434

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Grup managerde oyunculara bu permleri ver olmazsa hatayı tam olarak yaz.
- plotme.use.claim
- plotme.use.auto
- plotme.use.home
- plotme.use.info
- plotme.use.buy
- plotme.use.sell
- plotme.use.add
- plotme.use.remove
- plotme.limit.1

Ataberk1880

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
1
You have permission diyordur. Permleri doğru ayarladigina emin ol.

"You have permission","yetkiniz var" demek bari düzgün sallayın.

Eğer hatayı tam oalrak söylerseniz direk çözümünü daha kolay söyleyebiliriz. Yetki sorunu ise zaten bir üstteki mesaj sorunu çözecektir. Eğer ekonomik bir problem ise ve Vault plugininiz eksikse bu soruna yol açar.

onur9298

Marangoz
En iyi cevaplar
0
You have permissions denied yetkin yok demektir. Bana isimi ogretme

onur9298

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Azcık aklı olan ne demek istediğimi anlar. Sizin plugin kullandığınız kadar plugin kodluoyorum ben.

onur9298

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Karşınızda kileri kendinizle karşılaştır mayin. Ezilirsiniz. @IRFN a sorabilirsiniz benim kim olduğumu

onur9298

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Hangi plugin leri kodladin ? Ben kendime referans vereyim sonoyuncu.com da gördüğün her sistemi kendim kodladim.

IRFN

Sonoyuncu.Network
En iyi cevaplar
0
Onur yukarıda "You have permission" demiş, "You don't have permission" kelimesini eklemeyi unutmuş olması bir şeyleri bilmediği veya salladığı anlamına gelmez.
Tartışmaları bu kadar gereksiz uzattıkça asla yapıcı bir şeyler oluşturamayacaksınız. Bilginiz olabilir, tecrübeniz de olabilir; konunun ilk mesajında bir soru sorulmuş, bir kişi artistlik yapıncaya dek herkes yardımcı olmaya çalışmış. Sonuç itibariyle Onur'un dalgınlığına gelmiş. Onur'u hepinizden iyi tanırım. Benim java bilgimin 10 katı kadar php bilgisi vardır. Bu bilgileri de ingilizce bilmeden emin olun öğrenemezdi, yani ingilizce ders vereceğiniz en son kişidir.

onur9298

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Irfan candir gerisi heyecan :) türkiyede bu gibi insanlar olduğu sürece bilisim konusunda herzaman geriden gideceğimizin kanitlarından bitanesi dir bu arkadaş.