HalisReyizZ
Taş Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
Serverimde GroupManager Plugini İle Tag Yaptım Ama TAB Da Gözükmüyor.Yardımlarınızı Bekliyorum
add-prefix-in-playerlist: true ifadesinin başındaki # işaretini kaldırarak, bu özelliği aktif hale getirebilirsiniz./tab group GRUPADI tabprefix [Kurucu]Serverim CraftBukkit de İndirdim Çalışmıyor Onun İçin Başka Bi Çözüm VarmıSürüm farklılığından kaynaklanıyor olabilir. Şu plugini kullanmayı deneyebilirsiniz:Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Kullanımını da aşağıdaki gibi örneklendirebilirim.
/tab group GRUPADI tabprefix [Kurucu]
1.8Sunucu sürümü nedir?
serverim hub server değilde bulamadım araştırdım plugin listesinde başka çözüm varmıŞu plugini kullanabilirsiniz:Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
anlamadım daha detaylı açarmısınNameTagEdit kullanıp yetkisini GroupManager'den gruplara vermen gerekiyor.
Sunucunda NameTagEdit plugini varsa, klasörünü aç ve groups.yml'ye gir.anlamadım daha detaylı açarmısın
Oyuncu:
Permission: nte.uye
Prefix: '&8[&7O&8]'
Suffix: '&f'
SortPriority: 4
// This file declares custom permissions and ties prefixes and suffixes to them.
// Players who possess these permissions will have the prefix and suffix assigned to the given permission.
nametag.group.başadmin prefix = "&4Baş&rAdmin "
nametag.group.mod prefix = "&bMod&f "
nametag.group.member prefix = "[&rOyuncu&f] "