Serverimde Herkes Benim Kullandığım Skinde ,bu Sorunu Nasıl Çözebilirim?

ömerf

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Merhaba arkadaşlar,arkadaşlarımla kendi serverimde oynuyorum ama bütün hepsi benim kullandığım skinde.
Bu sorunu nasıl çözebilirim yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

Exo

Gray
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Premium olmayan kullanıcıların default olarak kullandığı bir skin vardır.Texturepacklerde bu skin değişebilir.

ömerf

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
1melankolia1' Alıntı:
hepsininde mavi üstü ve siyah kafasımı var tenide ten rengi gibi bu steve premium olmayanlar o karaktere Mahkumdur.
Benim kullandığım skin assasin's creed skini.Ama arkadaşımın kullandığı skin normal Steve skini.Benim serverimde onun da skini benimkinin aynısı.
Üstelik yeni bir skin de kullanmıyor.Bir de herkesin skini benimkiyle aynıyken bir arkadaşımın ki farklı bu da var.
DotNet' Alıntı:
Premium olmayan kullanıcıların default olarak kullandığı bir skin vardır.Texturepacklerde bu skin değişebilir.
Teşekkür ederim.

Harikayigit

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
char klasörünü degistirdiysen tüm herkezde öyle olur ama illa skin degistirmek istiyorsan mineshafteri öneririm :)

rasras98

Marangoz
En iyi cevaplar
0
char klasörünü degistirdiysen tüm herkezde öyle olur ama illa skin degistirmek istiyorsan mineshafteri öneririm :)/
mineshafter serverde işe yaramaz sadece kendi görebilirsin ayrıcada konuya gelince ister sen oyunu yeniden yükle ve launcheri kullan skin seachdan skin seçebilirsin

DjBora

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
1
Minecraft bindekiminecraft.exe klasöründeki chari mi değiştirdin ? O sadece single playersta etkili multiplayerda
1-Preimum olursan
2-www.mcskinsearc.com adresinden bir isim bulup o isimle girersen o skini alirsin.