Serverimde Kazandığım Paraları Çekiliş İle Dağıtıyorum

Bu kredilerle ilgili başka ne tür etkinlik önerirsiniz?

• Kullanılan toplam oy
    10

StreetStiLLs

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Extra Server'i çoğunuz bilirsiniz. Kazandıgımız paraları devamlı oyuncularımıza harcadık fakat şimdi baktıkki toplanan para çok ve biz bu kredilerle bir şey yapamıyoruz. Çekiliş yapıp sizleri sevindirmeye karar verdik..

Alkar

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Arkada ki şarkı senin ses tonunun alçalıp yükselmesi ne dediğini bile zor anladım bence 5 - 6 video çektikten sonra aralarından en iyisini seçip yükleseydin.

T

Tavşan26

Ziyaretçi
Arkada ki şarkı senin ses tonunun alçalıp yükselmesi ne dediğini bile zor anladım bence 5 - 6 video çektikten sonra aralarından en iyisini seçip yükleseydin.
Sen 5 kere 40ar dakikalık Garry's Mod Dark RP videosu çektiikten sonra videoların patates olması acısını bilir misin?

StreetStiLLs

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Bir sonraki çekilişlerimizde önerilerinize özen göstereceğiz.
Normalde video çekip yükleyen kişiler değiliz ve daha önceleride ufak serverimin içinde etkinlikler yapmıştım ama katılan hem az oluyor. Hemde insanlar kazananın aslında olmadıgını düşünebiliyor. Youtube sayesinde daha çok kişiye ulaşıp daha çok etkinlik yapmak istiyorum.
Birde şu yandan bakmak lazım panelde o kadar kredi var ama yapacak bir şey yok. Ve çok istekli olupda para sıkıntısı çeken kişiler kazanırsa onlarada bir faydamız dokunmuş olur.
Bir sonraki videolarım daha özenli olacak :)

KaanGunlu

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
Kurulu server verme zaten aşırı dandik serverler çok şu dönemlerde.
Gift Code ver daha iyi.

StreetStiLLs

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Sana mı dedim efenim?
Tartışma yok :)[DOUBLEPOST=1417791168,1417716150][/DOUBLEPOST]Güncel[DOUBLEPOST=1417858953][/DOUBLEPOST]Oylama sonuçlarına baktıgımda genel olarak gift code dağıtmam yönünde. tabii ki bunun için kredi alacakların yardımına ihtiyacımız var her aldıgınız kredi etkinliklerimize yenisini eklememizi sağlayacaktır...[DOUBLEPOST=1417940573][/DOUBLEPOST]güncel[DOUBLEPOST=1419236988][/DOUBLEPOST]Çekliş bitmiştir nitrado kredilerim satıldıgı zaman oylamadan çıkan seçenekteki gibi gift kodu dagıtacagım