Ama O Gönderme Mesala Aveada Turkcellde Falan FarklıSen Onlara Verecek Telefon Numaranı Onlar Sana Yollayacak Para Sen Yapacak Onları VİP![]()
Sadece Kullandığın Hat Üzerinden Ödeme Alabiliyorsun Normal bir şey Olarak Ya 3 Adet Hat Alacaksın Büyük Bir Sunucun Varsa Yada Mobil Ödemeden Vazgeçip Paypal Veya Kullandığın Hosting Kredisi Olarak Satacaksın Örn Nitradoda Kredi Transferi Veya Diğer Sitelerdeyse Onların Numarasını Girip Kredi AlacaksınAma O Gönderme Mesala Aveada Turkcellde Falan Farklı
Bildiğin Bir Site Varmı[DOUBLEPOST=1433192370,1433192336][/DOUBLEPOST]Sadece Kullandığın Hat Üzerinden Ödeme Alabiliyorsun Normal bir şey Olarak Ya 3 Adet Hat Alacaksın Büyük Bir Sunucun Varsa Yada Mobil Ödemeden Vazgeçip Paypal Veya Kullandığın Hosting Kredisi Olarak Satacaksın Örn Nitradoda Kredi Transferi Veya Diğer Sitelerdeyse Onların Numarasını Girip Kredi Alacaksın
Ha İllaha Ben Mobil Ödeme İstiyorum Diyorsan Mobil Ödeme Alman İçin Farklı Belgelerin Olması Lazım Ha Uğraşmam Diyorsan Bazı Şirketler Aracı Oluyor Ama %80e Kadar Min %30 Komisyon Alıp Sana O Parayı Paypal Veya Kredi Kartına Transfer Ediyorlar
SaolNitrado bu is icin uygun fakat nitradodaki tl yi cekemiyorsun iste bu sikinti sadece nitrado uzerinde harcayabiliyorsun ama nitrado her yuklemeye sadece turkcell vodafone avea ya 40 krs dier hatlara isede 50 kurus aliyor.
Malesef Hiç Bulaşmadım O İşlereBildiğin Bir Site Varmı
Tmm Yinede SaolMalesef Hiç Bulaşmadım O İşlere![]()