parkonmax
Taş Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
Paketi kendinmi yaptın, veya satınmı aldın ? Çok güzelmiş. Bende isterim, log dosyasının %70'i hatayardım etcek yokmu
Paketi kendinmi yaptın, veya satınmı aldın ? Çok güzelmiş. Bende isterim, log dosyasının %70'i hatayardım etcek yokmu
[09:33:56] [Server thread/ERROR]: Parameters:
net.minecraft.server.v1_8_R1.PacketPlayOutChat@34db1c5d[
a=TextComponent{text='', siblings=[TextComponent{text='Please, login with the command: /login <password>', siblings=[], style=Style{hasParent=true, color=?c, bold=null, italic=null, underlined=null, obfuscated=null, clickEvent=null, hoverEvent=null, insertion=null}}], style=Style{hasParent=false, color=null, bold=null, italic=null, underlined=null, obfuscated=null, clickEvent=null, hoverEvent=null, insertion=null}}
b=1
]
Büyük ihtimalle herkesi söylediği gibi chat ile ilgili bir problem var. Oyuncu oyuna girer, sunucu oyuncuya /login password şeklinde giriş yapmasını söyler ve oyuncu biçimlendirilemeyen/çakışan chat hatası yüzünden sunucu oyuncuyu ddos,lagger,hacker vb. beller ve atarLütfen Yazdığım Pluginleri Kontrol Edin.
Silkspawners
CratesPlus
skript
LaggRemover
LockettePro
ChatControl
Bu Pluginler Hatalı
Crashın verdiği bölüm burasıKod:[09:33:56] [Server thread/ERROR]: Parameters: net.minecraft.server.v1_8_R1.PacketPlayOutChat@34db1c5d[ a=TextComponent{text='', siblings=[TextComponent{text='Please, login with the command: /login <password>', siblings=[], style=Style{hasParent=true, color=?c, bold=null, italic=null, underlined=null, obfuscated=null, clickEvent=null, hoverEvent=null, insertion=null}}], style=Style{hasParent=false, color=null, bold=null, italic=null, underlined=null, obfuscated=null, clickEvent=null, hoverEvent=null, insertion=null}} b=1 ]
Pek bir şey Anlamadım ama Galiba Kullandıgın bir chat plugini ile alakalı olabilir Başka Chat plugini varsa silin