Serverimde PVP sorunu kimse kimseye vuramıyor....[YARDIM]

Oyuncu99

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Merhabalar,öncelikle benim sorunum serverimde kimsenin kimseye vuramamasıyla başladı 4 gündür ben sorunu çözmeye çalıştım fakat nafile.
Yaptığım işlemler;

-server.propertiesten PVP=true yaptım.
-Essentialın configinden PVP=true yaptım yapmadan önce PVP=false di.
-Multiverse Core configinden dünyaların hepsini nerdeyse pvp=true yaptım.

Şimdi pek bi işe yaramadı ilk essentialsı ayarladıktan sonra oldu ama şöyle bi sorun da çıktı OP olmayan herkimse birbirine vuramıyor.Adam OP sa ve gm0 sa vurabiliyor.
Bu da demektir ki bi permissons dan kaynaklı bişi var diye düşündüm ayrıca kurucu yaptığım ama op vermediğim kişilerde vurabiliyor birbirine.Lütfen yardım edin işin içinden
çıkamadım bir türlü...

Son düzenleme:

reisben55

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bana kalırsa burada farklı bir sorun var.
Pvp ile uğraşan çok fazla plugin vardır. Doğru dürüst bir şey diyebilmem için her birini kontrol etmem lazım.
Ama Essentials teki pvp 'nin false olması lazım o pvp kapatılsınmı seçeneği çünkü.
Multiverse Core world.yml dosyasında bulunan dünya için seçenek pvp:true olmalı.
Aynı zamanda savaşılan yerde wg var ise /rg flag alanadi pvp true yazılmalı.
Bunlar aklıma gelen şeyler.
Ancak eğer hale pvp kapalıysa

Oyuncu99

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Pvp ile uğraşan çok fazla plugin vardır. Doğru dürüst bir şey diyebilmem için her birini kontrol etmem lazım.
Ama Essentials teki pvp 'nin false olması lazım o pvp kapatılsınmı seçeneği çünkü.
Multiverse Core world.yml dosyasında bulunan dünya için seçenek pvp:true olmalı.
Çok sağol fakat ben bu söylediklerini denedim(essentials dışında) ama olmuyor ben tüm pluginlerimi sildim tek tek yükleyip sorunu tespit etmeye çalışacaktım fakat bi de senin essentials olayını deneyeyim.[DOUBLEPOST=1437914193,1437912524][/DOUBLEPOST]
Çok sağol kardeşim keşke essentials pvp=true nin üstündeki yaziyi okusaymisim o zaman onun false olması gerektirgini anlardim şu an pvp yapılabiliyor çok teşekkür ederim tekrardan :D