Serverimde warpları sadece oplar kullanabiliyor!

mertg21

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Hamachili serverime warp plugini yükledim ama sadece oplar kullanabiliyor nasıl düzelticem ? :cry::cry: veya başka bir warp plugini bilen varsa lütfen söylesin.

ozipozi2

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Malesef sadece warpları oplar kullanabilir baska biri kullanmaz cünkü oyunun dengesi bozulur herkes warp yapsa orasini sen düsün.Yardımcı olabildiysem tesekkür ederim.

AyLev

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
ozipozi ya bi arkadaş söylemişti herkese açık yapmak için warp dosyaların birinde bi ayar varmış o ayar ne bilmiyorum büyük ihtimal false dir o sen onu true yap

Barış-[xGawdl3y_T]

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Serverine Essentials pluginini yükle daha sonra PermissionsEx veya GroupManager pluginlerinden birini yükle çalışır, ancak PermissionsEx veya GroupManager'Den hangisini kullanıcaksan ayarlaman lazım. Bu pluginlerin hazır halini Forumda Sunucu Eklentileri (Plugins) Bölümünde Bulabilirsin.

orkenaga

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
kardeşim diger yöntemler çalışmıyor bak sen dedigimi yap bne öyle çözdüm kurcalayarak. bak simdi jwarp indir bukkit den aratarak bulabilirsin v7.5 sürümünü indir sonra pluginse at sonra ona sag tıkla winrar içinde aç plugin dosyası olması lazım içinde onu aç metin belgesi ile en asagı indir orada warp ve warplist ler op yazıyor onu true olarak degistir sakın setwarp delwarp ı true yapma yaparsan userler warp oluşturabilir kaldırabilir.