SERVERİMDE YENİ BİR DÜNYA AÇTIM AMA BİR KAÇ SORUNUM VAR !!!

hsynszr34

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
MERHABA ARKADAŞLAR BEN SERVERİMDE SPAWN YAPABİLMEK İÇİN YENİ BİR DÜNYA AÇTIM SERVERİMDE /MV CREATE KOMUTUYLA ANCAK ŞÖYLE BİR SORUNLAR KARŞILAŞTIM NORMAL DÜNYADA VİP,ADMİN vs,vs ... YAPTIKLARIMI SPAWN İÇİN YAPTIĞIM DÜNYADA YAPAMIYORUM ARKADAŞLAR YARDIMCI OLURSANIZ ÇOK SEVİNİRİM :(

hsynszr34

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
GroupManager dosyasından ayarlayabilirsin .
evet normal dünyadaki grupları kopyaladım yaptığım spawn haritasındaki group lara yapıştırdım oldu ancak birini vip yapmak istediğim zamana her iki dünyadada yapmak zorunda kalıyorum bazen unutuyorum bi dünyada yapıyorum diğer dünyada yapmıyorum falan yani bü dünyada yapınca diğer dünyadada otomatik bir şekilde olmasını nasıl sağlayabilrim bununda bir çözümü varmı ? :olgun:

knife67

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
evet normal dünyadaki grupları kopyaladım yaptığım spawn haritasındaki group lara yapıştırdım oldu ancak birini vip yapmak istediğim zamana her iki dünyadada yapmak zorunda kalıyorum bazen unutuyorum bi dünyada yapıyorum diğer dünyada yapmıyorum falan yani bü dünyada yapınca diğer dünyadada otomatik bir şekilde olmasını nasıl sağlayabilrim bununda bir çözümü varmı ? :olgun:

Biraz daha açıklayıcı olursan yardım edebilirim.

S

Sergunkorowakurwa

Ziyaretçi
plugins/groupmanager/worlds dosyasındaki kullandığın dünyayı kopyala, yapıştır. Adını değiştir.
Yada globalgroups.yml'den ayarlayabilirsin.