SERVERİME ADMİN SRMOD MOD REHBER VE REKLAMCI ARANIYOR!

Argo Kelime Kullanırmısın ?

• Hiç Kullanmam :)

Kullanılan: 18 72.0%
  • Bana Küfür Ederlerse Bende Onlara Ederim :/

Kullanılan: 6 24.0%
  • İstediğim Zaman İstediğim Gibi Kullanırım!(

Kullanılan: 1 4.0%

• Kullanılan toplam oy
    25

MERTCAN9903

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Yaşınız Kaç? = 16

Adınız Soyadınız Ve Oyun Nickiniz (Adınız) = Mertcan Aydoğdu / JoyBabaWT

Skypen Varmı ? Varsa Mikrofonun Varmı = Skype var mikrofon yok malesef

Deneyimin Ney ? Kaç Yıldır Minecraft Oynuyorsun ? = 3 yıldır adminim aylardır rehber oldum 1 ayda mod oldum

Bizimle Neden Çalışmak İstiyorsun ? = Serveri geliştireceğimi düşünüyorum serverde hayat ve oyunucunun fazlalaşmasını sağlarım başka ........
Yani özeti Size zarar deil buyuk bir yarar olacağımı düşünüyorum ! Beni seçersen sevinirim
Admin/mod/rehber olabilirim Sevgilerimle :D <3

BerkeTR05

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Yaşınız Kaç? = 12 (Lütfen küçüğüm diye küçümsemeyin)

Adınız Soyadınız Ve Oyun Nickiniz (Adınız) =Berke Halavurt / TrickShotBryan

Skypen Varmı ? Varsa Mikrofonun Varmı =Var, Var (Ama Çok Müsait Olamayabilirim)

Deneyimin Ney ? Kaç Yıldır Minecraft Oynuyorsun ? =Kendim 10+ Sunucu Açtım 3-4 Kere Baş Rehber, 5-6 Kere Mod Ve 2 Kere Admin Oldum / Minecraftı 2012'den Beri (5 Yıldır) Oynuyorum!

eymençağan

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Yaşınız Kaç? =9

Adınız Soyadınız Ve Oyun Nickiniz (Adınız) = Xhili

Skypen Varmı ? Varsa Mikrofonun Varmı =Var

Deneyimin Ney ? Kaç Yıldır Minecraft Oynuyorsun ? =6

Bizimle Neden Çalışmak İstiyorsun ? Çünkü Serveriniz Çok güzele Benziyo :D

mert667

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Yaşınız Kaç? = 17

Adınız Soyadınız Ve Oyun Nickiniz (Adınız) = SurfingTacoo - SurfingTacoHD - Mert Ali Altıparmak

Skypen Varmı ? Varsa Mikrofonun Varmı = Evet mevcut, yüzlerce kişi ekli minecraft aleminden :D - hacker5570

Deneyimin Ney ? Kaç Yıldır Minecraft Oynuyorsun ? = 2011 - 2017 İlk türk minecraft sunucularının sahiplerindenim. Hep bir tutkum oldu, plugindir, oyuncularla ilgilenmesidir vesaire. Sayısız sunucuda rehberlik yaptım, sayısız sunucu açtım.. En Köklüsü PlatonCraft idi ki gece 11 de 60+ online sayısını tutturmuştuk.. Yine köklü türk sunucularında görev aldım, (nomercmy, v.s) ayrı olarak rehberlik tutkum vardır kendi sunucumda yan hesap açıp o hesabı düz rehber yapıp oyuncularla ilgilendiğim bile oldu..

Bizimle Neden Çalışmak İstiyorsun ? = Sunucu açma isteğim var, ancak artık yoruldum host işleri olsun reklam işleri olsun.. Eğer sunucunuz sağlam ise benimle beraber yüceltebileceğime inanıyorum..