Serverime girenler oyuncu olarak başlamıyor

CrstyaL

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Merhaba Arkadaşlar Bir Sorunum Var Ve Sorunun Nedenini Bir Türlü Anlayamıyorum
Sorun Şu : Minecraft Serverimde Rankup Sistemi Koydum Ve Rankuplarımı Ayarladım Ve İlk Başta Sorunsuz Çalışıyordu Sonradan Şunu Fark Ettim
Önceden Servere Yeni Üye Girdiğinde [Oyuncu] Prefixi İle Başlarken Şimdi Yeni Girenler [Efsane] Prefixiyle Başlıyor Yani Anlıcağınız [Oyuncu] Rütbesiyle Başlayıp
Yavaş Yavaş /rankup Yaza Yaza Efsane Olucaklarına Oyuna Girer Girmez Direkt Olarak [Efsane] Prefixini Alıyorlar. Bunu Tekrar [Oyuncu] Prefixiyle Oyuna Başlamalarını Nasıl Sağlarım ? Neden Böyle Oldu ? Bu Ayar Nereden Yapılıyor ?

Lütfen Yardımcı Olun. Şimdiden Teşekkürler...

EylexLive

bunu gördüğünüzde özel üyem bitmiş olacak :(
En iyi cevaplar
0
Kullandığın neyse artık,plugin mi skript mi bozuk.

bioflugel

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
bozuk olmaya bilir sen groupmanager kullaniyorsan ornek mod olarak basliyorsa mod grupunu bul default: false yap
oyuncunu bul default : true yaz olcak

Pledix

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Büyük ihtimal oyuncu grubunu kopyalayıp adını değiştirmişsin. Sonra yetkilerini vs.
Efsane alfabeye göre Oyuncudan önce geldiği için ve default: true seçeneği etkin olduğu için direk Efsane grubuna yerleştiriliyor.
Halbuki sadece Oyuncu grubunda default: true olsa giren kişi Oyuncu grubuna yerleştirilir.

bioflugel

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Büyük ihtimal oyuncu grubunu kopyalayıp adını değiştirmişsin. Sonra yetkilerini vs.
Efsane alfabeye göre Oyuncudan önce geldiği için ve default: true seçeneği etkin olduğu için direk Efsane grubuna yerleştiriliyor.
Halbuki sadece Oyuncu grubunda default: true olsa giren kişi Oyuncu grubuna yerleştirilir.
o da dogru :D