Serveri'me Hunger Games Yükliycem Yardım Edermisiniz?

kelej23

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Merhaba arkadaşlar şu an modlu ve plugins li bi serverim var. Build'leri yaptım.Fakat hunger games yüklemek geldi içimden..

Sorum Şu şu an benim market-arsa-vs.vs şeylerim var serverde. Bu pluginsleri silmeden Hunger games pluginlerini üstüne koyabilirmiyim ? Ve Hunger games haritasını Bu haritanın üstüne nasıl yapabilirim ?
 

Ataberk1880

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
1
MultiVerse ile yeni bir dünya oluşturun ve ona kurun bence. Aslında işin aslı Hub server ile kurmaktır yani hg yi farklı bir servre kurmaktır çünkü oyuncular dünyalar arası doşlaştığında ayarlar aynı kalabiliyor. Ve bu sorun yaratabiliyor.
 

kelej23

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Hımm peki teşekkürler. Peki bir şey daha sorucam şuanki Serverimde Industrial Craft ve Rei's minimap yüklü mods olarak servere giriyorum minimap düzgün fakat industrial craft ın itemleri koyulmuyor yere..
 

Ataberk1880

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
1
Modlu serverler ile ilgili bir bilgim yom malesef. Ve HungerGames Plugindir ve sadece bukkit servere kurabilirsin. Yani modlu servere kuramazsın.
 

kelej23

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Burda senin yanlışın var işte. :) Ben modlu birçok hunger games oynadım.. Ve Şuanda fake-dead bir server kuruyor ve serverde hunger games var.
Ve sandiklarin içlerinde falan jetpack-thaumcraft eşyaları ve birçok şey var.
 

Ataberk1880

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
1
Garip belki hunger games modu vardır. Ben modlardan hiç anlamam :D Varsa kurabilirisniz.
 
Üst