Serverime map buldum ama map süper düzde onu nasıl değiştircem varsayılana

iboyldz

#OlymposBT[Çırak]
En iyi cevaplar
0
arkadaşlar bende süper bir map var ama süper düzde yapılmış ve ben serverimi faction olarak accam bunu acaba varsayılana dönüştürmenin yolu varmı varsa söylermisiniz?
acil yardım

Kralimben

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
MCEdit kullanarak haritada istediğin kısmı seç ve schematic yap. Kendi sunucunun haritasını MCEdit ile aç ve schematic dosyasını at. Harita kendi haritana gelecektir ve dadan bitti :)

iboyldz

#OlymposBT[Çırak]
En iyi cevaplar
0
MCEdit kullanarak haritada istediğin kısmı seç ve schematic yap. Kendi sunucunun haritasını MCEdit ile aç ve schematic dosyasını at. Harita kendi haritana gelecektir ve dadan bitti :)
böyle söylüyon ama swyi daha açmadım ayarlamaları yapıyom ona göre söyle :sırıtmak: şimdi açmadım daha ayarlamalar bitince accam swyi .d[DOUBLEPOST=1378208760,1378208152][/DOUBLEPOST]
Lütfen bidahaki sefere konu başlığını sorununu anlatıcak bir şey yap. Böyle başlığı olan konular siliniyor. Bkz: https://forum.gamer.com.tr/threads/minecraft-destek-bölüm-kuralları.34061/ Ayrıca sorunun çözüldü ise *Sorun Çözüldü Konu Kilit* yaz lütfen.

sorunum çözülmedi hayla

iboyldz

#OlymposBT[Çırak]
En iyi cevaplar
0
axtirin bi mapi vardıya ona benzer ama o değil :D kale var işte market falan var ama aynisi değil surlan falan değiştirilmişte spawn ayni doğuş yeri ayni işte

iboyldz

#OlymposBT[Çırak]
En iyi cevaplar
0
map kendiliğinden süper düz ama ben varsayılana
geçirmek istiyorum

onlinegenc

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Normal bir dünya kur. Mapinin bulunduğu dünyayı da ekle. //copy yap diğer dünyaya geç. //paste yap. Yapamazsan buraya yorumumu alıntı yaparak olmadı yaz.