Serverime nasıl Texture Pack yükleyebilirim ?

Mulfucer

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ben servere arkadaşlarımla oynarken hoş gözükmesi için Texture Pack yükliyeceğim öncelikl Texture Pack'i Dropbox'a upload edip bir link çıkardım ve o linki server.properties deki resource-pack= kısmına yapıştırdım oyuna girdiğimde ise benden texture pack sordu yes dedim bir an oyun dondu normal serverlerde yes dediğimizde olduğu gibi fakat donduktan sonra texture pack in yüklenmiş olması gerekiyordu fakat yüklenmemişti defaulttaydı nasıl yükleyebilirim.

Mulfucer

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Tamam anlatıyorum.
1-) Dropbox'u denedim işe yaramadı
2-) Box.com'u denedim işe yaramadı
3-) sonunda Mediafire'ı denedim çalıştı

öncelikle mediafire a texture packi yüklüyoruz başka birisinin linki olmasın kendiniz yükleyiniz çünki o adam o texture pack i kaldırabilir oradan sonra o texture packi share tuşuna basıp bize verdiği linke tıklıyoruz bu sizin paylaşabileceğiniz indirme linkidir buraya girip download tuşuna sağ tıklayıp kısayol kopyala tuşu vardır ona basıyoruz ve server.properties deki resource-pack= bu kısmın eşittirin sonuna linki yapıştırıyoruz ve kaydedip kapatıyoruz serveri açıyoruz açık ise reload atıyoruz daha sonra servere girdiğimizde bizden yes ve no tuşlarını sorucaktır her servere girdiğimizde kullanmak istersek yesi kullanmak istemezsek no ya basıyoruz bu kadar.

Salturbone

Portal Uzmanı
En iyi cevaplar
0
Tamam anlatıyorum.
1-) Dropbox'u denedim işe yaramadı
2-) Box.com'u denedim işe yaramadı
3-) sonunda Mediafire'ı denedim çalıştı

öncelikle mediafire a texture packi yüklüyoruz başka birisinin linki olmasın kendiniz yükleyiniz çünki o adam o texture pack i kaldırabilir oradan sonra o texture packi share tuşuna basıp bize verdiği linke tıklıyoruz bu sizin paylaşabileceğiniz indirme linkidir buraya girip download tuşuna sağ tıklayıp kısayol kopyala tuşu vardır ona basıyoruz ve server.properties deki resource-pack= bu kısmın eşittirin sonuna linki yapıştırıyoruz ve kaydedip kapatıyoruz serveri açıyoruz açık ise reload atıyoruz daha sonra servere girdiğimizde bizden yes ve no tuşlarını sorucaktır her servere girdiğimizde kullanmak istersek yesi kullanmak istemezsek no ya basıyoruz bu kadar.
Asıl mediafire çalışmaması gerek ama neyse :'(