FistSurvival
Sudan Çıkmış
- En iyi cevaplar
- 0
merhaba arkadaşlar server açtım ve bazı eksikler var bunu tamamlamak için bir temiz ve dürüst insana ihtiyacım var . Maddl durumu iyi olması lazım.
Sebep Tek Başına İş Yapmak O Kadar Kolay Değil Büyük Serverler Tek Başınamı Kuruldu 10-11 Admin/Kurucular Var ServerdeHer zaman şunu derim.
TEK PANEL,TEK KURUCU.
Panel tek kişide olmalı adminler istediği kadar olabilir fakat bence tek panel olmalı.Sebep Tek Başına İş Yapmak O Kadar Kolay Değil Büyük Serverler Tek Başınamı Kuruldu 10-11 Admin/Kurucular Var Serverde
Saçma SonOyuncuda Tek Panelmi Var 3-4 Kişide Panel Var LegendCraftda Aynı ŞekildePanel tek kişide olmalı adminler istediği kadar olabilir fakat bence tek panel olmalı.
Bu benim fikrim senin fikrinede saygı duyarım ama çok güvenilir birisinde bulmak kolay degil bence.Saçma SonOyuncuda Tek Panelmi Var 3-4 Kişide Panel Var LegendCraftda Aynı Şekilde
Eğer çok samimi dostu varsa o iyi olabilir ama öyle birilerini bulmak zor iş tek kişiye panel yeter ama para sıkıntısıda var bu işinBu benim fikrim senin fikrinede saygı duyarım ama çok güvenilir birisinde bulmak kolay degil bence.
ben maddi destek dışında pluginsel kısmı tek başıma yürütebiliyorum 400 kişilik bir sunucum var yakında açılacak ve 3.5 senedir bu işin içerisindeyim memnun olmadım diyen çarpıldıSaçma SonOyuncuda Tek Panelmi Var 3-4 Kişide Panel Var LegendCraftda Aynı Şekilde