Kardeşim minecraft 7 yıldan beri var sen bilmiyorsunsjsjsjsj Minecraft 7 yıldır yok![]()
fakat bu minecraft 2011 de çıktıMinecraft'ın ilk sürümü 13 haziran 2009'da çıkmıştır. 7 yıldan uzun süre oluyor.of:
fakat bu minecraft 2011 de çıktıMinecraft'ın ilk sürümü 13 haziran 2009'da çıkmıştır. 7 yıldan uzun süre oluyor.of:
Minecraft 2011 de çıktı lütfen boş yere rahatsız etmeyin. iyi forumlarKardeşim minecraft 7 yıldan beri var sen bilmiyorsun![]()
13 yas ile 5 yıl minecraft oynamak beni tedirginlikte bıraktıAdınız : Efe
Yasınız : 13
Kaç Yıldır Minecraft Oynuyorsunuz : 5
olmak istediğiniz yetki : Builder
Bizimle kaç yıl çalışmak istiyorsunuz : Yıl önemli değil ısınırsam ve seversem her zaman kalırım!
istersen sen minecraft ın ilk sürümünde çok oyunculu oynayabilirsin. iyi forumlarYalnız şöyle bir şey var ki sen orada sadece "Minecraft" demişsin. Minecraft'ın ilk sürümü 2009'da yayınlandı. Ha sen, bu minecraft tabirini şimdi kullanıyorsun.
Yani yine yanlış bir açıklama yapıyorsun arkadaşlara..
Bunun yanı sıra o arkadaş 13 yaşında 5 yıldır oynama gibi bir durumu söz konusu olabilir.
Ben daha 6.5 yaşında iken ailem bilgisayara isteğim üzerine minecraft indirmişti. Ve o anın şartlarını da ele alır isek "Single Player" oynamıştım.
istersende beta sürümünde seerverimde admin olabilirsin.istersen sen minecraft ın ilk sürümünde çok oyunculu oynayabilirsin. iyi forumlar
bos bos işler arama .iyi forumlarBurada server açılabilir sürümden bahsetmiyoruz ki.of: Minecraft'dan bahsediyoruz direk ve 2009'da çıkmıştır.
Cevabın bitince alakasız bir şeyler yazmaya başladın bana.