Serverimizde bulunan vipvilla bölümüne koyacağım bir ev

Sizce eklemeli miyim

• Evet

Kullanılan: 0 0.0%
  • Hayır

Kullanılan: 7 100.0%

• Kullanılan toplam oy
    7

İnanılmaz

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Öncelikle merhaba UludagNetwork isimli sunucumuza vipvilla bölümü yapacağız yaptığım basit bir villayı koymayı düşünüyorum yorumlarınızı değerlendirerek koyacağım.Sadece temelleri atıldı tam olarak bitmedi

Son düzenleme:

AkanCe

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Demir parmaklıklar güzel olmamış renk hoşuma gitmedi 10 üzerinden puan versem 4 veririm

GT-S5830i cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

BYTH

300 tracks in my Adidas track jacket
Emekli
En iyi cevaplar
17
1-Sen Amerikan mısın?Neden Türk Bayrağı yok?
2-10 üstünden 1 bile değil.Çok kötü olmuş malesef.VIP üyeler paralarını iade etmeden hazır şema ya da iyi bir mimar bulun...

UcanKofte

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bu gerçekten kötü olmuş ,2012'de bile böyle şeyleri sunucuya koymaya utanırdık sen bunu vip'lere ver dalga geçiyor sanarlar.

Leolutanis

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bu tip evi sunucuya koymayi dusunen bir kurucu vip satabiliyosa sükretmeli bence

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

İnanılmaz

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Yorumlarınız için çok teşekkürler arkadaşlar açıkçası bende beğenmedim çünkü serverde halletmemiz gereken bir sorun vardı bu evi yapabilmek için 15 dakikam vardı.Çok ciddi bir sorundu halletmemiz gerekiyordu.Bu evi tamamladıktan sonra kurucuya sordum oldumu diye kurucular baya beğendi ama bende halen kuşku vardı birkaç oyuncu ve viplere sordum onlarda güzel dedi bende size sormak istedim yorumlarınız baya sevindirdi bunu servere koymayacağız builderimize yaptıracağız.İyi forumlar :-)

Themistocles

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Vip olsaydım bu evi istemezdim, gamemode isterdim kendi dilediğim gibi ev yapardım :D

Direkt şematiklerden bir tane evi seçin abi siz kendiniz koymayın bak

Thepoisonn

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
bak bence bayrağı değiştir ve şu çimenleri 2 blok büyüklüğünde yap veya çit koy daha hoş durur