Serverimize Builder Arıyoruz Server Açıldıktan Sonra Paralı

gokay11

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Başlıktand aokuduğunuz gibi serverimeize builder alıcağız serverimiz açıldıktan sonra ve para kazanmaya başladıktan sonra cüzi bir kar paylaşımı yapılacaktır ayrıca güzel bir yetki seviyesi bu server bir zincirin minecraft halkasıdır daha sonrada bir sürü oyuna dağalıcağız şimdiden g moda giridik ve ordada bir ödülendirilme yapılacak ve diğer halkalarda rust h1z1 vs. şimdilik warpları yapıcak adam arıyorum lobiyi ve diyer oyunlarınkini

Bu formu doldurun

Adınız Soyadınız:
Yaşınız:
Deneyimleriniz:
Eklemek istedikleriniz:
Steam adınız:
Skype adınız:
G-mailiniz:
Kaç yıldır minecraft oynuyorsunuz:
Puliginlerle arananız nasıl 10 üzerinden:
Buildiniz nasıl 10 üzerinden:
Aktiflik:

Kakak

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Eğer Map Yaptırtmak istiyorsanız iletişime geçin live:umut_525201

TxZaZa

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Yaşınız:14
Deneyimleriniz:6 Adet sw actım 13 Sw de builder oldum 5 sw de admin oldum
Eklemek istedikleriniz:Yok
Steam adınız:Yok
Skype adınız:facebook:arda.efe.096
G-mailiniz:[email protected]
Kaç yıldır minecraft oynuyorsunuz:3
Puliginlerle arananız nasıl 10 üzerinden:10/9 Buildiniz nasıl 10 üzerinden:10/9
Aktiflik:Hafta ici 15 Hafta sonu 7/24

kanki1444

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Adınız Soyadınız: Tahsin Keçici
Yaşınız: 17
Deneyimleriniz: MC'ye 4. sınıfta başladım. Şuanda 10. sınıfım. 20-30 kişiye mc öğrettim. birçok serverda yetkili olarak bulundum. en küçük rütbeden en yüksek rütbeye doğru sıralarsam : 8-9 Serverda Reklamcı, 6-7 Serverda Rehber, 5-6 Serverda Builder, 2 Serverda Admin, 1-2 Serverda Mod, 1 nitrado, 10-12 no-ip ve hamachi , kendi açtığım 1 nitrado ve 5 hamachi serverda kurucu oldum.
Eklemek istedikleriniz: Dediğim gibi 5 hamachi server açtıydım. Bunların 3'ünün Harita ve hepsinin plugin paketini ellerimle yapmıştım. Ki o zamanlar birçok serverdaki bugları da bulup bunları söylüyordum (Hala da söylerim.). Ayrıca ingilizcem de oyunu anlamaya yetecek kadar vardır.
Steam adınız: kanki1444
Skype adınız: tah123sin456
G-mailiniz: [email protected]
Kaç yıldır minecraft oynuyorsunuz: 6 yıl oldu galiba, ya da 6 buçuk yıl :)
Puliginlerle aranız nasıl 10 üzerinden: Kullanmasını iyi bilirim. Öğretmesini de bilirim. Lakin üretmek ve skript yazmaktan anlamam. Bu durumda 3'te 2'den kendime 10 üzerinden 6.6, bu durumda 7 veririm :)
Buildiniz nasıl 10 üzerinden: Buildlerim el emeği göz nurudur, klan evlerini her yere yapabildiğim için klanlara girdiğimde direk ev ile uğraşmaya başlarım. Ayrıca dediğim gibi 3 hamachi server mapı yaptım (tek başıma).
Aktiflik: Günde ortalama 4 saat pc başındayım. Lakin hafta sonları 6 saat pc başında olabiliyorum.