Serverin Kişi Sayısı Değişmiyor

Deadzombiesplat

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Merhaba Arkadaşlar;

Serverim vps yani nitradodan host fln almadım.Değiştirebilmem Gerekiyor Fakat Değiştiremiyorum kişi sayısını.
Serveri Kapatıyorum.Kişi Sayısını Değiştiriyorum Kaydet Çık Yapıyorum Dosyayı Değiştiriyor serveri Açınca Kişi Sayısı oto 20 ye düşüyor
Bu Sorun Yüzünden Serverin Reklamını Bile Yapamıyorum(Sorun Çıkar Diye) Yardım Ederseniz Ne mutlu Bana

Personinblack

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
nitradodan almadım zaten vps aldım arubaclouddan
Kusura bakmayın yanlış okumuşum. Dosyanın yazmaya engelli olup olmadığına bakarmısınız ayrıca eğer sunucuda McMyAdmin tarzı bir panel varsa ve premium değilse slotu otomatik olarak limitler. Birde start scriptinizi kontrol edin bununla alakalı bir değişken var mı diye.

Deadzombiesplat

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Kusura bakmayın yanlış okumuşum. Dosyanın yazmaya engelli olup olmadığına bakarmısınız ayrıca eğer sunucuda McMyAdmin tarzı bir panel varsa ve premium değilse slotu otomatik olarak limitler. Birde start scriptinizi kontrol edin bununla alakalı bir değişken var mı diye.
Serverin Herhangi Paneli Yok Herşeyi Kendim puttyden yaptım start scriptimin kodunu daha öncede serverlerimde kullanmıştım klasik kod
Kod:
java -Xmx1024M -jar craftbukkit.jar PAUSE