Serverinizin Bedava Tanıtılmasını İstermisiniz

yagmurbursa

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Her Konuya Karışanlar Yüzünden Konu Kaldırılmıştır!

İsteyenler Yararlansın Diye Yapmıştık Ama En Çok İstemeyenler Karıştı!

Ücretsiz Server Tanıtma Şansı Onlardan Dolayı Kaldırıldı!

Son düzenleme:

CrafterMan24

Arduino is my life :C
En iyi cevaplar
0
Denecek bir şey mi yok, bana mı öyle geliyor.
Adımı Death Note'a yazmışlar gibi hissettim bu konuyu görünce.
Şakayı geçelim, neyin kafası?
Siteye girdim HİLELER? cidden mi? Bot Atma programı mı? Cidden mi kardeşim? Neyin kafası bu? Ne yaptığınızı sanıyorsunuz?
Biz güzel oyun ortamı istedikçe bunlar delikten çıkmış fareler gibi huzurumuzu kaçırıyorlar.
Ne olur kurtuluş yok mu sizden?

yagmurbursa

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Denecek bir şey mi yok, bana mı öyle geliyor.
Adımı Death Note'a yazmışlar gibi hissettim bu konuyu görünce.
Şakayı geçelim, neyin kafası?
Siteye girdim HİLELER? cidden mi? Bot Atma programı mı? Cidden mi kardeşim? Neyin kafası bu? Ne yaptığınızı sanıyorsunuz?
Biz güzel oyun ortamı istedikçe bunlar delikten çıkmış fareler gibi huzurumuzu kaçırıyorlar.
Ne olur kurtuluş yok mu sizden?
HİLELER KALDIRILDI!

Sarper170

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Yorumsuz... Kesinlikle yorumsuz... Şu an milletin kendi sitenizde bedava reklam yapabileceklerini söylüyorsunuz (Sunucu için...). Fakat RESMEN kendi sitenizin reklamını yapıyorsunuz, ilginç...

yagmurbursa

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Yorumsuz... Kesinlikle yorumsuz... Şu an milletin kendi sitenizde bedava reklam yapabileceklerini söylüyorsunuz (Sunucu için...). Fakat RESMEN kendi sitenizin reklamını yapıyorsunuz, ilginç...
Reklam Yapmaya Gerek Duymuyoruz! İsteyenler Baksın Diye Sitenin Adresini Verdik Adresini Vermesek İsteyenler Olurdu !

AkanCe

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Siteyi atarmisin merak ettim

GT-S5830i cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Sarper170

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Allaha aşkına bu neyin tribi?
"Her Konuya Karışanlar Yüzünden Konu Kaldırılmıştır!" Burada ne kastetmeye çalışıyorsun? Bizim SALAK olduğumuzu mu? Bir bildiğimiz var ki bunları diyoruz...

LegendWH

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Serverini tanıtacaklar forumda konu açıyorlar.Genelde tüm forumlarda burayla yetinmiyorlar.Fakat site üzerinden tanıtacak olsalar.Gerçek site açarlar.Diyelimki gerçek site açmadılar ozaman tr.gg ile site açmasını bizde biliyoruz.