Serverize program yapmak için Microsoft Visual Studioyu Bırakın!

Mert_Kurt

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ruh hali
Arkadaşlar önceleri serverime rehberleri visual studio - cammenumaker programları ile yapıyordum.Biliyorsunuz ki en az 2,5gb visual 2010 , 2013ise 8gba kadar çıkabiliyor,Standartı 6gb.Ve bence çok gereksiz ben sadece normal düzgün bir program yapmak için kullanıyorum.Profesyonel değilim ve %20lik bir alanını kullanıyorum okadar çok özelliği öğrenmemiz neredeyse imkansız üstelik boyutuda çok fazla ne yapayım diyordum.Bu programı bulmadan önce istediğim visual studio gibi ancak boyutu az, kullanışlı sadece visual studionun benzeri olan kolay kullanımlı program bulamamıştım.Daha doğru bulmuştum ancak çok fazla detaylı değildi.Hemde hiç değildi.Takii şuana kadar internette gezinirken bulduğum programa kadar.Yapımcılarını çok teşekkür ediyorum.Program ücretsiz ve açık kaynaklı gelişmek istiyor.Java gibi php gibi neyse.Ve zamanla güncel sürümlerinin çıkacağına eminim.Boyutu küçük ve güzel hoş bir program yapmak için işinizi çok görüyür.Profesyonel olmaya kod bilmeye filan gerek yok.Arayüzü visual studioya neredeyse aynı bulunan özellikleri süper.
Ben zaten visual studioyu toolbox araçları yüzünden kullanıyordum.

ResEdit toolbox

Yani 2,5gblık programla yaptığını bu küçük programla yapabiliyorsun.Zaten visual studioyu profesyonelce kullanamıyorsanız.Bilgisayarınızda boşuna yer kaplıyor demektir.

Peki bu programla nelermi yapılabilir?
-Korumasız exe,dll dosyaları çok güzel bir şekilde editlenebilir düzenlemeler ve eklemeler yapılabir.(Korumasız diyorum-Dandik programlar yani)
-Minecraft Serveriniz karışıksa bu şekilde bir çeşit yardım rehberi oluşturabilirsiniz.
-Mysql bağlantası var ancak daha cözemedim çözen olursa banada söylesin :D
-Oyuncuları serverinize bu programla kayıt olma programı yaparak kayıt ettirebilirsiniz.

-Takvim programı -Saat kaç -Test sorusu programı -Herhangi bir konu anlatımı için sunumlar -Setup dosyaları -herhangi bir dosyayı belirlediğiniz ağ adresinden indirilmesi -Bilgisayarı kapatma -Minecraftı açma butonu ekleyebilirsiniz -Arkadaşlarınıza şakalar yapabilirsiniz -Minecraft serverinizi programla açıp kapatabilirsiniz(Belki konsolda bağlanır ben tam bilmiyorum ben sadece toolboxla ilgileniyorum) -Sakladığınız özel dosyalarınız varsa programa ekleyerek açabilirsiniz.
Kısacası bu şeyler sizin yaratıcılıgınıza kalmış!
Programı orjinal web sitesi

En kısa zamanda programa bağış yapmayı planlıyorum.
İşinize yaradıysa ne mutlu bana.
Herkese iyi forumlar.

LegendMC

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Visual studio'yu uzun yıllar kullandığım için söylüyorum, Visual studio'nun IDE'si kesinlikle ama kesinlikle çok daha kolay. Visual studio'dan şaşmam ben... Ayrıca şu ana kadar çok güzel uygulamalar yaptım Office'ye çok yakın özellikleri olan kelime işlemci programı gibi...

Mert_Kurt

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ruh hali
Visual studio'yu uzun yıllar kullandığım için söylüyorum, Visual studio'nun IDE'si kesinlikle ama kesinlikle çok daha kolay. Visual studio'dan şaşmam ben... Ayrıca şu ana kadar çok güzel uygulamalar yaptım Office'ye çok yakın özellikleri olan kelime işlemci programı gibi...
Visual studionun boyutu çok fazla onun için bu programda yardımcı olabilir.

Waffleinstein

şüşko insan
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Ruh hali
Gerçekten yararlı. Fakat Visual Studio'nun hala iyi olduğunu savunanlardanım :/

Mert_Kurt

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ruh hali
Gerçekten yararlı. Fakat Visual Studio'nun hala iyi olduğunu savunanlardanım :/
Ben visual studiodan iyi demiyorum.Sadece visual gibi yardımcı bir program oldugunu söylüyorum.Biliyorum visual studioda daha çok araç var.Ama sen internetin kotalıysa visualımı kurarsın yoksa daha hafif bir programımı ?

Admicos

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
1
Ruh hali
Aslında Visual Studio Yerinde sadece Visual Basic Express var oda bedava (seriali microsofttan bedavaya alıyorsun) Ve içinde SADECE Visual basic var. haliyle biraz daha hafif ama o tabi kendi kararlrarı adamların :)

Mert_Kurt

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ruh hali
Aslında Visual Studio Yerinde sadece Visual Basic Express var oda bedava (seriali microsofttan bedavaya alıyorsun) Ve içinde SADECE Visual basic var. haliyle biraz daha hafif ama o tabi kendi kararlrarı adamların :)
Visual studio 2010 ultimate kullanıyorum.Basicden daha çok tool var.[DOUBLEPOST=1410252613,1410252489][/DOUBLEPOST]https://mega.co.nz/#!ghBG1KJY!bcHK1E6fa866Wk06OVAp3lJxzq332rcpiVIcFOr1BA4 isterseniz ultimateyi burdan kurabilirsiniz.

Waffleinstein

şüşko insan
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Ruh hali
Boyutu yüksek olan program her zaman daha iyi ve daha gelişmiştir.
-JaydeScript

Mert_Kurt

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ruh hali
Boyutu yüksek olan program her zaman daha iyi ve daha gelişmiştir.
-JaydeScript
Madem kendini visualda usta buluyosun.Sana bir sorum var.Şimdi bir text box var birtanede buton var.Textboxa mesaj yazıyoruz ve butona tıklıyoruz o bize seçilmiş kelimelerden 2-3 tanesinden birini bize olasılıkla bildiriyor.Bu kod ne?[DOUBLEPOST=1410254576,1410254420][/DOUBLEPOST]

Şu şekilde basıyorsun sana isminin önünde belirli kelimelerden sana onu söylüyor.
Akıllı - zeki - aptal filan.Bu algoritmayı söyle.Olasılık yani

Waffleinstein

şüşko insan
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Ruh hali
Madem kendini visualda usta buluyosun.Sana bir sorum var.Şimdi bir text box var birtanede buton var.Textboxa mesaj yazıyoruz ve butona tıklıyoruz o bize seçilmiş kelimelerden 2-3 tanesinden birini bize olasılıkla bildiriyor.Bu kod ne?[DOUBLEPOST=1410254576,1410254420][/DOUBLEPOST]

Şu şekilde basıyorsun sana isminin önünde belirli kelimelerden sana onu söylüyor.
Akıllı - zeki - aptal filan.Bu algoritmayı söyle.
I'm not expert dude.[DOUBLEPOST=1410254681][/DOUBLEPOST]Ben bir web geliştiriciyim ama Visual Studio'nun daha iyi olduğu kanısındayım.

Mert_Kurt

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ruh hali
Neyse boşwer. :D[DOUBLEPOST=1410255019,1410254892][/DOUBLEPOST]
I'm not expert dude.[DOUBLEPOST=1410254681][/DOUBLEPOST]Ben bir web geliştiriciyim ama Visual Studio'nun daha iyi olduğu kanısındayım.
Heralde daha iyi visual ancak diğer programda iyi boyutuna göre

LegendMC

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0

Akıllı - zeki - aptal filan.Bu algoritmayı söyle.Olasılık yani

Ben yazayım:
<-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------->
Dim rastgele As New Random

Dim kelimeler() As String = {"Aptal", "Zeki", "Akıllı"}
MsgBox(kelimeler(rastgele.Next(0, kelimeler.Count)))
End Sub