Mert_Kurt
Demir Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
- Ruh hali
Arkadaşlar önceleri serverime rehberleri visual studio - cammenumaker programları ile yapıyordum.Biliyorsunuz ki en az 2,5gb visual 2010 , 2013ise 8gba kadar çıkabiliyor,Standartı 6gb.Ve bence çok gereksiz ben sadece normal düzgün bir program yapmak için kullanıyorum.Profesyonel değilim ve %20lik bir alanını kullanıyorum okadar çok özelliği öğrenmemiz neredeyse imkansız üstelik boyutuda çok fazla ne yapayım diyordum.Bu programı bulmadan önce istediğim visual studio gibi ancak boyutu az, kullanışlı sadece visual studionun benzeri olan kolay kullanımlı program bulamamıştım.Daha doğru bulmuştum ancak çok fazla detaylı değildi.Hemde hiç değildi.Takii şuana kadar internette gezinirken bulduğum programa kadar.Yapımcılarını çok teşekkür ediyorum.Program ücretsiz ve açık kaynaklı gelişmek istiyor.Java gibi php gibi neyse.Ve zamanla güncel sürümlerinin çıkacağına eminim.Boyutu küçük ve güzel hoş bir program yapmak için işinizi çok görüyür.Profesyonel olmaya kod bilmeye filan gerek yok.Arayüzü visual studioya neredeyse aynı bulunan özellikleri süper.
Ben zaten visual studioyu toolbox araçları yüzünden kullanıyordum.
ResEdit toolbox
Yani 2,5gblık programla yaptığını bu küçük programla yapabiliyorsun.Zaten visual studioyu profesyonelce kullanamıyorsanız.Bilgisayarınızda boşuna yer kaplıyor demektir.
Peki bu programla nelermi yapılabilir?
-Korumasız exe,dll dosyaları çok güzel bir şekilde editlenebilir düzenlemeler ve eklemeler yapılabir.(Korumasız diyorum-Dandik programlar yani)
-Minecraft Serveriniz karışıksa bu şekilde bir çeşit yardım rehberi oluşturabilirsiniz.
-Mysql bağlantası var ancak daha cözemedim çözen olursa banada söylesin
-Oyuncuları serverinize bu programla kayıt olma programı yaparak kayıt ettirebilirsiniz.
-Takvim programı -Saat kaç -Test sorusu programı -Herhangi bir konu anlatımı için sunumlar -Setup dosyaları -herhangi bir dosyayı belirlediğiniz ağ adresinden indirilmesi -Bilgisayarı kapatma -Minecraftı açma butonu ekleyebilirsiniz -Arkadaşlarınıza şakalar yapabilirsiniz -Minecraft serverinizi programla açıp kapatabilirsiniz(Belki konsolda bağlanır ben tam bilmiyorum ben sadece toolboxla ilgileniyorum) -Sakladığınız özel dosyalarınız varsa programa ekleyerek açabilirsiniz.
Kısacası bu şeyler sizin yaratıcılıgınıza kalmış!
Programı orjinal web sitesi
En kısa zamanda programa bağış yapmayı planlıyorum.
İşinize yaradıysa ne mutlu bana.
Herkese iyi forumlar.
Ben zaten visual studioyu toolbox araçları yüzünden kullanıyordum.
ResEdit toolbox
Yani 2,5gblık programla yaptığını bu küçük programla yapabiliyorsun.Zaten visual studioyu profesyonelce kullanamıyorsanız.Bilgisayarınızda boşuna yer kaplıyor demektir.
Peki bu programla nelermi yapılabilir?
-Korumasız exe,dll dosyaları çok güzel bir şekilde editlenebilir düzenlemeler ve eklemeler yapılabir.(Korumasız diyorum-Dandik programlar yani)
-Minecraft Serveriniz karışıksa bu şekilde bir çeşit yardım rehberi oluşturabilirsiniz.
-Mysql bağlantası var ancak daha cözemedim çözen olursa banada söylesin
-Oyuncuları serverinize bu programla kayıt olma programı yaparak kayıt ettirebilirsiniz.
-Takvim programı -Saat kaç -Test sorusu programı -Herhangi bir konu anlatımı için sunumlar -Setup dosyaları -herhangi bir dosyayı belirlediğiniz ağ adresinden indirilmesi -Bilgisayarı kapatma -Minecraftı açma butonu ekleyebilirsiniz -Arkadaşlarınıza şakalar yapabilirsiniz -Minecraft serverinizi programla açıp kapatabilirsiniz(Belki konsolda bağlanır ben tam bilmiyorum ben sadece toolboxla ilgileniyorum) -Sakladığınız özel dosyalarınız varsa programa ekleyerek açabilirsiniz.
Kısacası bu şeyler sizin yaratıcılıgınıza kalmış!
Programı orjinal web sitesi
En kısa zamanda programa bağış yapmayı planlıyorum.
İşinize yaradıysa ne mutlu bana.
Herkese iyi forumlar.