Yardım Serverlara giremiyorum

yavuz_yaylacı

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Oyun Sürümü
1.17.1
Merhaba arkadaşlar ben minecraft'ın orjinal sitesinden microsoft hesabı ile minecraft java edition aldım fakat sunuculara giremiyorum hiçbir şekilde giremiyorum premium ile alakası yok çünkü presiz bir hesapta bile giremiyorum sürekli giriş yapılıyorda ve ya sunucuya bağlanıyorda kalıyor aynı zamanda internet bağlantısında da sıkıntı yok

Ekli dosyalar

• Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    34.5 KB · Görüntüleme: 110

ErenayTuncel

Taş Madencisi
Youtuber
En iyi cevaplar
0
Merhaba arkadaşlar ben minecraft'ın orjinal sitesinden microsoft hesabı ile minecraft java edition aldım fakat sunuculara giremiyorum hiçbir şekilde giremiyorum premium ile alakası yok çünkü presiz bir hesapta bile giremiyorum sürekli giriş yapılıyorda ve ya sunucuya bağlanıyorda kalıyor aynı zamanda internet bağlantısında da sıkıntı yok
inşallah düzelir

startcraft

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
inşallah düzelir
Lütfen yardımcı olmayacak cevaplar yazmayın.
güvenlik duvarınızı kapatın.Modeminize reset atın.Minecraftı silip tekrar yükleyin.Dns,vpn tarzı şeyler yüklüyorsanız kaldırın.

Colonel

Antik Oyuncu
En iyi cevaplar
0
@starcraft senin o ortağın bloncnair54 sordurdum adresine ulaştım benim malıma kimse çökemez ben de sapanca da oturuyorum hiç düşünmeden hareket etti sakin evden kaçayım demesin ailesi ile bire bir oturur konuşurum