Serverlerden Soğudum

RaPoRLu67

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Abi Kim Uydurdu Bu Lapis Denen Şeyi Ya Adam Gibi Lapissiz Server Yok Bi Tane Buluyorum Hemen lag Giriyo Yada Az Oyunculu Oluyo.

umut_

┌────────────┐ [ 1881 - 193∞ ] └────────────┘
En iyi cevaplar
0
Serverlarda Mob Trap Çalışmadığı İçin Oyuncuların Exp Kasabilmesi Gerektiğini Düşünüp Lapisi Çıkarmışlardır Zaten 1.8 De Lapis Çok İşe Yarıyacak O Yüzden Lapis Yerine Kömürle Exp Kastırmaları Gerektiğini Düşünüyorum

Eğer Lapissiz Server İstiyorsan Vanilla Yani Survival Server Oynuyacaksın Yada 1.8 Güncellemsini Bekleyip Serverlardaki Lapis Durumuna Bakacaksın

RaPoRLu67

Marangoz
En iyi cevaplar
0
kardeş yorumunu sil bence ceza alırsın özelden at serveri bide ben senin serverinde oynadım ayakkabım kırıldı bidahada bulamadım onun için bıraktım

UgurcanMKA

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Serverlarda Mob Trap Çalışmadığı İçin Oyuncuların Exp Kasabilmesi Gerektiğini Düşünüp Lapisi Çıkarmışlardır Zaten 1.8 De Lapis Çok İşe Yarıyacak O Yüzden Lapis Yerine Kömürle Exp Kastırmaları Gerektiğini Düşünüyorum

Eğer Lapissiz Server İstiyorsan Vanilla Yani Survival Server Oynuyacaksın Yada 1.8 Güncellemsini Bekleyip Serverlardaki Lapis Durumuna Bakacaksın
lapis çok işe yarayacak derken ne gibi özellik gelecek tek bildiğim ench basarken kullanılması

umut_

┌────────────┐ [ 1881 - 193∞ ] └────────────┘
En iyi cevaplar
0
lapis çok işe yarayacak derken ne gibi özellik gelecek tek bildiğim ench basarken kullanılması
Tek Özelliği O Olacak Zaten Adamlar Bir Zırhı P4 Yapmak İçin En Az 8-10 Kere Ench Basacakları İçin Sen Düşün :)