ServerX MiniX Projesi - Harita Dekorasyonları

Batuhan Şenyüz

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Merhaba Dostlarım;
Bir survival haritasında yapılabilecek olan dekorasyonların tavsiyelerini sizlerden istemekteyim. Hafif dikdörtgen şeklinde surlar inşa edildi.

Önerilerinizi beklemekteyim.

[OtomatikMesaj] Bu mesaj telefondan gönderilmiştir.

H

hsndmrts_

Ziyaretçi
bence alttan başlayıp hafif bi şekilde yukarı doğru yuvarlak şekilde bi spawn yapabilirsin ancak bu dediğim sırf survival için geçerli warp marp plugin falan 5 tane bile olmıycak projen böylese bunu yap derim

Batuhan Şenyüz

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Benim dekorasyondan kastım şudur; örneğin bir balıkçı alanı, bir alet heykeli, gölet, market bu tarzda öneriler.

Swertyy

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Spawn'dan dışarı doğru tüneller yapmanı tavsiye ederim. Seni zorlayacak koşullarda hayatta kalmaya çalışacağın tünelin ucundaki ışık vb. Bence güzel bir tasarım olurdu.

Batuhan Şenyüz

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Evet arkadaşlar örneklerinizi ve tavsiyelerinizi bekliyorum. Harita projesini çizeceğim sizleri bekliyorum.

H

hsndmrts_

Ziyaretçi
bence balıkçıları falan spawnın dışında tut çünkü içerde kötü durur :) biraz uzak bir yerlerde olsunlar ve spawnda çok az şey olsun oyuncular genellikle dışarı çıksınlar olaylar dışarda gelişsin içerde diil ve ayrıca pvp full açıksa yani faction gibi bişi yoksa öneririm biraz zorlayıcı olur ancak eğlenceli oluyor