Arkadaşlar, çizim çalışmanızı sayfaya da göndermişsiniz zaten orada da teşekkür etmiştim. Hani çok benzemiş az benzemiş, olmuş olmamış kısmında da değildim ben olayın zaten, ben emek verdiğiniz için teşekkür etmiştim. Ama öyle bir muhabbetler dönmüş ki burada, çalışmayı yapmasaydınız daha iyi olurdu bence. Bu başlığı da tesadüfen gördüm zaten.
"Tipi kayıktır", "malzeme öyledir" vs. sanki ben YouTube'da mankenlik yapıyorum da her videom da nasıl yakışıklı olduğumdan falan bahsediyorum. Benim kendime öz güvenim var, kendi fotoğraflarımı photoshop ile düzeltmeden etmeden internete koyabiliyorum, videolarda kendimi gösterebiliyorum rahatça ve inanın 33 senemin 33'ünü de bilgisayar başında, forumlarda, internette geçirmedim. Size tavsiyem başka insanların nasıl gözüktüğüne ya da başka insanların sizin hakkınızda ne düşündüğüne değil, sadece kendiniz gibi yaşamaya bakın. Daha yaşlarınız yeterli erişkinliğe ulaşmamış, anca; "onun tipi şöyle bunun tipi böyle bu şöyle, o öyle," nedir bu gençler ya? İnsanların tipleriyle, dış görünüşleri ile dalga geçenlerin asla kendi resimlerini göremiyoruz, bunun nedenini düşündünüz mü? Ya da kendileri hariç herkes ile niye dalga geçerler bunu düşündünüz mü? Uğraşınız için tekrar tekrar teşekkür ederim ama siz böyle muhabbetlere girip çalışmayı adadığınız kişi ile dalga geçeceksiniz, boşuna uğraş vermeyin. Siz daha bu yaşınızda bu kadar; "tipe bak, hühehehe" modlarına girerseniz, benim yaşıma geldiğiniz de çoğunuz bunalım geçirip ******* falan edecek galiba? Internet sadece sizin tekelinizde olan, herkes hakkında ileri geri konuşabileceğiniz, sadece sizin dilediğiniz şeyi yapabileceğiniz bir yer değildir. Bunu olabildiğince erken kavramanız dileği ile, hepinize iyi oyunlar, iyi çalışmalar.