Ses Çıkaran Donanım Sorunsalı

vErdemSoykal

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar ben video çekiyorum veya genel olarak arkadaşlarımla oyun oynuyorum . mikrofon ayarları tam olmasına rağmen mouseumun sesi çok fazla takır tukur ses çıkıyo basınca klavyede aynı şekilde ses çıkartıyo bide kasadan eskiden gelmiyodu artık ses gelmeye başladı ama mouse şu an benim için daha önemli o çok ses çıkarıyor içinede metali sıkıştırmışlar odun gibi mouse 100 TL'yi aşmayan elimin rahat edebileceği olabildğince az ses çıkartan bildiğiniz gaming mouse var mı ? Bide kasadan son 3 gündür uuuuf uuuu fuuuu diye azda olsa sesler geliyo bazen artıp geri azalıyo kasamın içini açıp bugün temizledim tozları felan ama hala geçmedi yardım Piliz

Dipnot: Bunun gibi parmaklarımın hepsinin sığacağı ergonmik bir mouse olmasını istiyorum bide

Tenekesaurus

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Logitech G300 işini görecektir. Ses çıkartma konusunda skype konuşmalarından bir şikayet almadım.

SilverLight

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Benim mouse Trust GXT25, macro desteği bulunuyor ama driverlerini sitesi yayınlamamış, biryerlerden temin edebilmek lazım. Sanırım 35 tl'ye almıştım, bimeks'de mevcut. Elime çok rahat oturuyor, tavsiye ediyorum. Macro driveri konusunda biraz üçkaatçılık yapılmış, onu sevmedim. Kalan şeylerde çok memnunum.

PwParadox

Konun için düşüncem profil kapağımda
En iyi cevaplar
0
Kayıt aygıtından gürültü geçidini ayarlamanı öneririm.