Ses Kasmak ve Müzik,Film vb. Kullanım için Gaming Kulaklık

Kulaklık Ne Olmalı

• Kullanılan toplam oy
    11

xSkyfloodTR

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Beyler ve bayanlar benim Bloody g501 gaming 7.1 gaming kulaklığımın hoparlörü bozulduğuldan yeni kulaklık alıcam.350 TL sınır var.Logitech ve Rampage önermeyin,ilgilenmiyorum.Genellikle Mc PvP uğraşıyorum.Ama müzik,film vb. işim oluyor.Steelseries markası dışında markalara klavyede önerirseniz sevinirim.Klavye limiti de 250 TL.Bu arada mouse'um Steelseries Kinzu v3 ve mouse pad'im Steelseries QcK Mini.Bunlara uygun olursa sevinirim.Şimdiden teşekkürler.

Raptork

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Kulaklık olarak ses kasmak için razer logitech ve rampage en idaelleridir onları istememe sebebinide yazarsan daha çok yardımcı olabiliriz. Ayrıca klavye olarakta yine Logitech g103 yada g105 bakabilirsin.

Sxyen

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Şu Dünyada en İyi Ses Kasıcağın En Düşük gecikmeyi Alıcağın Malzemeler Razerdır Benden Söylemesi razerı odaklan Bende Yakın Tarihte Razer Blackwidow alıcam

xSkyfloodTR

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Kulaklık olarak ses kasmak için razer logitech ve rampage en idaelleridir onları istememe sebebinide yazarsan daha çok yardımcı olabiliriz. Ayrıca klavye olarakta yine Logitech g103 yada g105 bakabilirsin.
1)Rampage'in Snopy gibi markalardan oluşması sıkıntı.Ayrıca özür dilerim mic sıkıntımda var.Onuda halletmek gerek.
2)Artı ben bir laptop kullanıcısıyım.Klavye ne kadar küçük olursa (en bakımından)benim için o kadar iyi.

Logitech G230 candır
USB kulaklıkları daha fazla beğeniyorum.Artı benim pc'nin mic giriişi yok :(

Şu Dünyada en İyi Ses Kasıcağın En Düşük gecikmeyi Alıcağın Malzemeler Razerdır Benden Söylemesi razerı odaklan Bende Yakın Tarihte Razer Blackwidow alıcam
Razer'ın kaliteli bulduğum ürünleri bütçemi aşıyor ama yinede tşk.

Logitech G430 olabilir.
O fiyata daha iyi kulaklıklar olduğu için ona biraz soğuk bakıyorum artı mikrofonu biraz kaba sanki.(kaldırıldığını ve indirildiğini biliyorum)

Oswin

play.oswinnetwork.com
En iyi cevaplar
0
Jak çoklayıcı alabilirsin öyle bir ismi vardı tam hatırlamıyorum.

xSkyfloodTR

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar şu kulaklıkla bunun arasında fark var mı?
Steelseries Siberia 150 vs Steelseries Siberia Raw Prism

400 dolar 400 dolar 1 krş mu veriyorsun adres ver gönderi10[/QUOTE
Cevap vermicem.

Arkadaşlar şu kulaklıkla bunun arasında fark var mı?
Steelseries Siberia 150 vs Steelseries Siberia Raw Prism
Artı lütfen cıvımayın plz.Adam gibi öneri yazarsanız sevinirim.Şaka d bir yere kadar

Raptork

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
İlk olarak logitech g430 u şayet bende kullanıyorum. Gayet memnunum mikrofonunda gram cızırtı yok ve zaten bunun girişi bir usp adaptörüyle olduğundan mic girişi sıkıntı olmaz. Ancak g430 fiyatına daha iyilerinide bulabilirsin gibime geliyor ama benim önerim bu. Onun dışında rampage snorpy tarzı markaların kaliteleride tartışılır. Razer ve steel seriesde pahalı diyorsan logitech en ideali.