Ses Kaydetme

Oktay Özlü

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Herkese selamlar arkadaşlar. Geçen gün FRAPS indirdim (Fakirim Crack elbette). Denemek için birkaç video çektim. Ve çoğu sesi almadığını farkettim (Örn: Skype). Ve FRAPS ile video çekip başka bir programla sesi kaydetmeyi düşündüm. Ve bu yüzden bu konuyu açtım. Eğer bildiğiniz kaliteli olarak tüm Windows seslerini kaydeden bir program varsa lütfen yazın. Şimdiden teşekkür ediyorum.

İyi Forumlar..

Oktay Özlü

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Cogu Sesi Mi Almıyor Hicbir Sesimi Almıyor
Benim Bildigim Guzel Program BANDİCAM

Bandicami sevmiyorum ya. Ve çoğu sesi alıyor. Belirli sesleri almıyor. Dediğim gibi Skype'taki kişi. Veya internetten açtığım bir video. Fakat oyunun seslerini veya benim sesimi çok rahat alıyor. Herhangi bir önerin varmı ses kaydetme programı olarak?

İnferi

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
kardeş bence fraps çekme bazı sorunları olabiliyor ses kaydetme programını kolay bulamazsın ama bence kasmayan seside iyi kaydeden bi program kullan böylece ses kaydetme programına ihtiyacın kalma önerdiğim programar = CamTasiaStudio-8 HyperCam-3

İnferi

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Yazılan Yorum Derken ?
HyperCam CamStudio Dedim Bende Hayır Dedi
Bir Sorununmu Var Acaba ?

ben arkadaşa öneririm dedim 1 kişinin demesiyle belki ikna olmaz ama belki 2 kişinin demesiyle ikna olabilir diye düşündüm insanları bilip bilmeden yargılama bence

Oktay Özlü

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Beyler konuyu sapıtmayın. Adam gibi ya öneri yapın (ses programı) ya da konuyu kirletmeyin.

brhmofke

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
kardeşim o değilde frapsde movies bölümünde record win7 sound var onu işaretle dene bide.

Hachiro-sama

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
windows 7 mi xp mi ona göre söyleyeyim normal sesdende çok iyi çıkar sadece desibelin senin 0 dır onu 30 veya 40 yaparsan olur