Seslendirme... ( Çakma O Ses Türkiye ! )

admiraldus

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar pvp sunucuma özel TexturePack yapıcam ve burda bazı sesleri insan sesi yapmayı düşünüyorum.
Eğer sesine inanıyorsan ve o ses ben olurum diyorsan mikrofonunu hazırla ve aşağıdaki adları seslendirip bana bu skype adresinden ulaşıp sesleri gönder en iyi seslendireni TexturePack'e ekleyeceğim!
DİP NOT : Bu sesleri ayrı ayrı kaydedin ve görüntü falan olmasın. Yani bütün sesi aynı videoda değilde ayrı ayrı videolarda kaydedin ve mp3 dosyası olsun!

Seslendirilecek Adlar :

Çifte Darbe
Üçlü Lanet
Kül Yutmaz
Avcı
Dikiş Söker
Delikanlı

Skype Adresim :

official.fury

( BaŞvUrUlArI BeKlİyOrUm ! )

admiraldus

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Evet. Aynen öyle.

Örnek zulada adam öldürünce Seri katil der bunun gibi bağırcaksınız :D

bikkik

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Buna havalı bi ses lazım :D Sesim öyle olsa çekip atardım sana :D Fikir Güzel :)

MertXDDX

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Fikir güzel ancak bu biraz beleşciliğe girmiyor mu ? :D
Etkinliklerine bakıyorum da sanırsam ihtiyaç için buraya gelmişsin :D
Zula'da o seslere hayvan gibi para harcamaları yapıyorlar :)
Ama fikrini beğendim güzel olmuş :)

admiraldus

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Öncellikle benim isteğim seni ilgilendirmiyor. Mikrofonum olsa kendim seslendirebilirim.
Zula harcama yapıyor diyorsun. Afedersin ama ben size seslendirme için ses eğitimi alıp 2000 - 3000 TL mikrofonlamı seslendirme yapın dedim söylermisin?
Buraya ihtiyaç için geldiğimi söylemişsin. 2 Konu açtım hemen beleşçi, istekçimi oldum?
Bazı arkadaşlar belki seslerini bir sunucuda duymaktan hoşlanır diye düşündüm.

Ayrıca herkes böyle buraya istekçi olduğumu düşünürler diye konu açmaz, mesaj atmazsa burda konu falan olmaz.
Burda şimdi bu şekilde bir şeyler yapmışsında. Eğer o hangi isteğimden bahsediyorsan %100 onuda kaçırmazsın arşivine sokarsın onu!
Merak etme...

MertXDDX

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Öncellikle benim isteğim seni ilgilendirmiyor. Mikrofonum olsa kendim seslendirebilirim.
Zula harcama yapıyor diyorsun. Afedersin ama ben size seslendirme için ses eğitimi alıp 2000 - 3000 TL mikrofonlamı seslendirme yapın dedim söylermisin?
Buraya ihtiyaç için geldiğimi söylemişsin. 2 Konu açtım hemen beleşçi, istekçimi oldum?
Bazı arkadaşlar belki seslerini bir sunucuda duymaktan hoşlanır diye düşündüm.

Ayrıca herkes böyle buraya istekçi olduğumu düşünürler diye konu açmaz, mesaj atmazsa burda konu falan olmaz.
Burda şimdi bu şekilde bir şeyler yapmışsında. Eğer o hangi isteğimden bahsediyorsan %100 onuda kaçırmazsın arşivine sokarsın onu!
Merak etme...
Doğru, buraya ne için gelip gelmeyeceğin beni ilgilendirmiyor.
Evet öyle bir şeyde demedin.
Ben sana beleşci demedim, beleşciliğe girmiyor mu dedim. Sana sordum bu konuyu yoksa aklımdan öyle bir şey geçmedi.
Senin ne yaptığın beni ilgilendirmiyor toplamak gerekirse, benimde ne yaptığım sizi ilgilendirmiyor.

Ama şu var ki, insanların düşüncesine saygı duymak zorundasın. Düşüncemi belirttim, saygı duyacaksın. Burda kimseyi azarlayamazsın !
Ve şu var ki o istediğin skript sadece senin için değil, başkaları kullansın diye de yazılıyor, senin için olsaydı, özelden mesaj olarak iletilirdi !

admiraldus

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Doğru, buraya ne için gelip gelmeyeceğin beni ilgilendirmiyor.
Evet öyle bir şeyde demedin.
Ben sana beleşci demedim, beleşciliğe girmiyor mu dedim. Sana sordum bu konuyu yoksa aklımdan öyle bir şey geçmedi.
Senin ne yaptığın beni ilgilendirmiyor toplamak gerekirse, benimde ne yaptığım sizi ilgilendirmiyor.

Ama şu var ki, insanların düşüncesine saygı duymak zorundasın. Düşüncemi belirttim, saygı duyacaksın. Burda kimseyi azarlayamazsın !
Ve şu var ki o istediğin skript sadece senin için değil, başkaları kullansın diye de yazılıyor, senin için olsaydı, özelden mesaj olarak iletilirdi !
Merak etme. Bütçem var. Kendime özel yaptırmak isteseydim burda konu açmazdım.
Ama diğer arkadaşlarda yararlansın diye burda konu açtım. Merak etme özelden yaptırmayı biliyorum.
Ayrıca sen buraya gelmişsin 'Seslendirme' konuma scripti sokmuşsun. Burda ne alakası var söyle?
Ayrıca o zaman sende benim düşünceme saygı duyucaksın? He madem bana saygıyı öğretmeye çalışıyorsun.
Niye şimdi sen beni azarladın bakalım Süper Kahraman? Saygı profesörü yada insan hakları koruyucusu ?

@ReadyAdventure kardeşim çok yardımcı oldu ve seslendirmemi yaptı.
Kendisi çok iyi biri ve sesi harika. Seslendirmen gibi yahu :D

Ona ulaşmak isteyenler ona özel mesaj atabilir.

ReadyAdventure

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
@LhWx
Allah razı olsun kardeşim. Yardımcı olabildiysem ne mutlu bana. Umarım serveriniz iyi yerlere gelir.
Ne demişler: ''Birlikten kuvvet doğar.''
Eğer hepimiz birlikte olursak başaramayacağımız ve yapamayacağımız hiçbir şey yoktur.

Hayırlı günler dilerim :)

MertXDDX

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Merak etme. Bütçem var. Kendime özel yaptırmak isteseydim burda konu açmazdım.
Ama diğer arkadaşlarda yararlansın diye burda konu açtım. Merak etme özelden yaptırmayı biliyorum.
Ayrıca sen buraya gelmişsin 'Seslendirme' konuma scripti sokmuşsun. Burda ne alakası var söyle?
Ayrıca o zaman sende benim düşünceme saygı duyucaksın? He madem bana saygıyı öğretmeye çalışıyorsun.
Niye şimdi sen beni azarladın bakalım Süper Kahraman? Saygı profesörü yada insan hakları koruyucusu ?

@ReadyAdventure kardeşim çok yardımcı oldu ve seslendirmemi yaptı.
Kendisi çok iyi biri ve sesi harika. Seslendirmen gibi yahu :D

Ona ulaşmak isteyenler ona özel mesaj atabilir.
Dostum buraya skripti getiren sensin ben değil. İlk mesajına bak istersen ?
Merak etme...
Bence diğerlerininde yararlanmasını istemiyor gibi bir halin var , ha ?
Düşüncene zaten saygı duymaktayım, sana saygıyı falan öğretmeye çalışmıyorum. Sen davranışlarımı nasıl karşılıyorsan senin gözünde oyumdur.
Senin gözüne girmek için uğraşacak değilim...
İster bu mesajımı azar olarak, istersen hatırlatma olarak algıla, beni ilgilendirmiyor...
@ReadyAdventure Arkadaşın seslendirmelerini yaptığın için teşekkür ediyorum. Beğendiğine sevindim @LhWx :)

admiraldus

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Dostum buraya skripti getiren sensin ben değil. İlk mesajına bak istersen ?

Bence diğerlerininde yararlanmasını istemiyor gibi bir halin var , ha ?
Düşüncene zaten saygı duymaktayım, sana saygıyı falan öğretmeye çalışmıyorum. Sen davranışlarımı nasıl karşılıyorsan senin gözünde oyumdur.
Senin gözüne girmek için uğraşacak değilim...
İster bu mesajımı azar olarak, istersen hatırlatma olarak algıla, beni ilgilendirmiyor...
@ReadyAdventure Arkadaşın seslendirmelerini yaptığın için teşekkür ediyorum. Beğendiğine sevindim @LhWx :)
Diğerlerin yararlanmamasını istiyor gibi halin var diyorsunda eğer yararlanmamalarını isteseydim zaten özelden yaptırırdım skripti.
Ayrıca burdaki konu özelden yaptırmak için onuda söyliyim. Sesleri paylaşmıycam.