/setblock sorunu

ShortPallMall

AtinaSaga.Com Türkiyenin ilk MMOSurvival sunucusu
En iyi cevaplar
2
arkadaşlar bukkit serverimde ilk açılan worldde op hesabımda setblock sıkıntısız çalışıyor konsoldanda çalışıyor yalnız mv ile yeni açtıgım dünyada op hesabımdan yazdığımda çalışıyor yalnız konsoldan yazdığımda cannot place block outside of the world hatasını alıyorum türkçesi dünya dışına blok koyamazzsın gibi bir şey yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler

ganimetrim

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
kordinatları yanlış yazıyor olabilirsin y yi falan -lerde yazarsan koyulamıyor diye biliyorum

JackWold

Ağır Eleştrici
En iyi cevaplar
0
Restart veya reload atmayı denedin mi, bir iğtimal çözmene yardımcı olabilir.

Cranky

Hayattaki en hakiki mürşit ilimdir.
Danışman
En iyi cevaplar
21
Bildiğim kadarıyla setblock x y z world yazarsanız olması lazım mv ile açtığınız yeni dünyada /setblock x y z dünyaismi şeklinde yaparsanız düzelmesi gerekir. :D

ShortPallMall

En iyi cevaplar
2
kordinatları yanlış yazıyor olabilirsin y yi falan -lerde yazarsan koyulamıyor diye biliyorum
tam anlıyamadınız galiba hocam op hesabımda konuyor konsolda hata veriyor
Restart veya reload atmayı denedin mi, bir iğtimal çözmene yardımcı olabilir.
denedim
Bildiğim kadarıyla setblock x y z world yazarsanız olması lazım mv ile açtığınız yeni dünyada /setblock x y z dünyaismi şeklinde yaparsanız düzelmesi gerekir. :D
/setblock 1000 4 -1246 glass bnm kullandıgım komut ve x y z world de kabul etmez setblock glasstan sonra yazıncada olmaz

Cranky

Hayattaki en hakiki mürşit ilimdir.
Danışman
En iyi cevaplar
21
Olması lazımdı, büyük ihtimalle sadece server propetiors diye bir dosya var ondan kaynaklı level name= world yazar hangi dünyaysa konsoldan o yüzden girebiliyorsunuzdur, Tahminim budur.

ShortPallMall

En iyi cevaplar
2
Olması lazımdı, büyük ihtimalle sadece server propetiors diye bir dosya var ondan kaynaklı level name= world yazar hangi dünyaysa konsoldan o yüzden girebiliyorsunuzdur, Tahminim budur.
hemen deniyorum

çok teşekkür ederim kardeşim o aklıma gelmemişti kaç gündür uğraşıyodum ya eyw