SethBling Ne Kadar Acayip Şeyler Yapıyor!

Progr4mm3r

Running in the memes
En iyi cevaplar
0
SethBling bunların daha fazlasını yaptı. Konu başlığını "Sethbling Ne Acayip Şeyler Yapıyor!" diye değiştirirsen sevinirim :) Evet bir de TF2 (Team Fortress 2) mapını ve command blocklardan sistemini (Heavy'ye basıyorsun itemleri verip seni doğma yerine ışınlıyor ve geri sayım kuruyor ve kazanan takımı algılıyor ve seyircileri uçabilir hâle getirebiliyor) yaptı YouTube'daki ünlü bir kanal ile :)[DOUBLEPOST=1376078858,1376078764][/DOUBLEPOST]Adamı Einstein olarak nitelendiriyorlar YouTube'da :)

KoKominerTR

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
SethBling bunların daha fazlasını yaptı. Konu başlığını "Sethbling Ne Acayip Şeyler Yapıyor!" diye değiştirirsen sevinirim :) Evet bir de TF2 (Team Fortress 2) mapını ve command blocklardan sistemini (Heavy'ye basıyorsun itemleri verip seni doğma yerine ışınlıyor ve geri sayım kuruyor ve kazanan takımı algılıyor ve seyircileri uçabilir hâle getirebiliyor) yaptı YouTube'daki ünlü bir kanal ile :)[DOUBLEPOST=1376078858,1376078764][/DOUBLEPOST]Adamı Einstein olarak nitelendiriyorlar YouTube'da :)

TF2 mapinden 2 tane var hatta hypixel le yaptı ve konu başlığını değiştireceğim.

KoKominerTR

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Galiba anlamaya başladım o gravity kağıdını harita yapınca command block dan haritayı siliyo sonra command blockla item shop yapar gibi seni tpliyo ne yazdığımı bi ben anladım herhalde:DDDD[DOUBLEPOST=1376080577,1376080521][/DOUBLEPOST]
Bunu bilmiyorumda
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
diye bir şey varmış

Modlu deil[DOUBLEPOST=1376080741][/DOUBLEPOST]
Bunu yapmak çok basit beyler :3 Bana abone olanlar yakında öğrenecek :sırıtmak:
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
(Basit derken ciddiyim yapıyorum :3)

Birileri SethBling'i kıskanıyor galiba :p

Kedupela

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Galiba anlamaya başladım o gravity kağıdını harita yapınca command block dan haritayı siliyo sonra command blockla item shop yapar gibi seni tpliyo ne yazdığımı bi ben anladım herhalde:sırıtmak:DDD[DOUBLEPOST=1376080577,1376080521][/DOUBLEPOST]

Modlu deil[DOUBLEPOST=1376080741][/DOUBLEPOST]

Birileri SethBling'i kıskanıyor galiba :p

Kıskanmayan ölsün. (Şahsen imreniyorum lakin bir yerde kıskanmak.)