Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Serverda sethome çekiyo herkes sonra home yazınca uzay boşlugunun oraya falan atıyo server insanları. Beni de atıyo kurucuyum. Ne yapmalıyım araştırdım ama hiçbişey bulamadım. Lütfen yardım edin .
Bu serverinizin hızının düşüklüğünden kaynaklanır. Oyuncu /home yazdığında /sethome yazdığı yere ışınlanır ama serverin hızı yüksek olmadığı için o chunklar yüklenmez ve oyuncu boşluğa düşerek ölür.
Sen Owner ve ya Admin grubundaysan kendi grubun için yeni bir spawn ayarlamlısınz. /setspawn sadece default grubuna göre ayarlanmış.
"spawn location set for group default"[DOUBLEPOST=1378203045,1378202958][/DOUBLEPOST]Nasıl yapacağını yazmayı unutmuşum Kusura bakma
/setspawn <grup>
şekilnde.
onu da yaptım ama yıne aynı seyı dedı. /setspawn Kurucu yaptım hatta[DOUBLEPOST=1378203983,1378203821][/DOUBLEPOST]serverda hem essentials hem all you need vardı ondan olabilir mi
Evet ondan olabilir. Ve bu arada GroupManaegr in türkçeleştirilmemişse Kurucu yerine Owner yazmalısın. Yani Grup adı ile prefiz aynı şey değildir. Owner grunun prefixi de Kurucu olabilir.
Siz de bize katılın!
392 bin üye ile şüphesiz Türkiye'nin en büyük oyuncu forumuyuz; foruma kaydolarak Minecraft, GTA, CS: GO, LoL, PUBG ve diğer tüm oyunlar hakkında soru sorabilir, bilgi alabilir ve paylaşım yapabilirsiniz. Kaydolmak için tıklayın.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.