Sethome Çalışmıyor Yardım!

popofluoglu

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Serverda sethome çekiyo herkes sonra home yazınca uzay boşlugunun oraya falan atıyo server insanları. Beni de atıyo kurucuyum. Ne yapmalıyım araştırdım ama hiçbişey bulamadım. Lütfen yardım edin .

Ataberk1880

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
1
Bu serverinizin hızının düşüklüğünden kaynaklanır. Oyuncu /home yazdığında /sethome yazdığı yere ışınlanır ama serverin hızı yüksek olmadığı için o chunklar yüklenmez ve oyuncu boşluğa düşerek ölür.

popofluoglu

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Spawni da ayarlayamiyorum abi napıcam setspawn yaziyorum oluyo gösteriyor spawn yaziyorum spawn daha belirlenmedi yaziyo

Ataberk1880

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
1
Belki de Spawn komutu kullanbilemem için yetkiniz yok diyordur. Tam olarak ne dediğini yazabilir misinzi?

popofluoglu

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
setspawn yazinca spawn location set for group default diyo abi spawn yaziyorum The spawn has not yet been set diyo napicam ya nolur yardim et

Ataberk1880

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
1
Sen Owner ve ya Admin grubundaysan kendi grubun için yeni bir spawn ayarlamlısınz. /setspawn sadece default grubuna göre ayarlanmış.
"spawn location set for group default"[DOUBLEPOST=1378203045,1378202958][/DOUBLEPOST]Nasıl yapacağını yazmayı unutmuşum :D Kusura bakma:D
/setspawn <grup>
şekilnde.

popofluoglu

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
:D onu da yaptım ama yıne aynı seyı dedı. /setspawn Kurucu yaptım hatta[DOUBLEPOST=1378203983,1378203821][/DOUBLEPOST]serverda hem essentials hem all you need vardı ondan olabilir mi

Ataberk1880

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
1
Evet ondan olabilir. Ve bu arada GroupManaegr in türkçeleştirilmemişse Kurucu yerine Owner yazmalısın. Yani Grup adı ile prefiz aynı şey değildir. Owner grunun prefixi de Kurucu olabilir.

Ataberk1880

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
1
:) O zaman çakışan pluginleri silmeniz gerekiyor. Bir de authmenin spawn seti var onu denediniz mi?