Setup Döngüsü Programı

MrHappy

belki de bundan, artık hüznü ve acıyı paylaşıyoruz
En iyi cevaplar
0
Merhaba, aşağıdaki gibi bir programa ihtiyacım var. Minecraft plugini değil fakat bu konuyu açacağım yeri pek kestiremedim, burayı uygun gördüm. Forumda javacı olsun C dilinden anlayanı olsun birçok kişi var. Yardımlarınızı bekliyorum.

Setup programlarının mantığı gibi, uygulamaya girdiğimizde 2 adet dosyayı bir dosyaya kopyalayacak. Biraz daha zorlarsak ve bunu sorunum dilinde beyan edersek,

Multiverse-Core dosyasını silip yerine kopyalanacak olan Multiverse-Core getirilecek, PlotSquared'in içindeki storage harici config, language gibi dosyalar da silinip kopyalanacak olan config, language dosyaları getirilecek.

Çünkü sunucuyu her restartladığımda PlotSquared bozuluyor ve /warp arsa gidildiğinde This isn't a plot hatası veriyor. PlotSquared o dünyayı arsa olarak tanımıyor.

Yapabilecek, yada yapımında yardım edebilecek kişileri bekliyorum. Yarım yamalak C++ bilgim var, şimdiden teşekkür ederim.

Personinblack

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Bu şekilde yapmak yerine bozulan dosyayı read-only yaparsan eğer dosya pluginler tarafından düzenlenemez fakat okunabilir. Bu sayede bozulmamış olur. İstediğin şeyi yapacak birisi çıkar mı bilmem ama sorununu plugin üzerinde uğraşarak çözersen çok daha iyi olur.

MrHappy

belki de bundan, artık hüznü ve acıyı paylaşıyoruz
En iyi cevaplar
0
Bu şekilde yapmak yerine bozulan dosyayı read-only yaparsan eğer dosya pluginler tarafından düzenlenemez fakat okunabilir. Bu sayede bozulmamış olur. İstediğin şeyi yapacak birisi çıkar mı bilmem ama sorununu plugin üzerinde uğraşarak çözersen çok daha iyi olur.
Bu read-only işini nasıl yapıyoruz bilgin var mı? İşime yarayacak gibi gözüküyor.

WegasTR

En iyi cevaplar
0
Bir dizine doğru configi atarsınız, skript ile on server load olduğunda delete file plugins\plotplsi\config.yml yaparız ve 1 saniye sonra doğru configi oraya atar. Biraz araştırabilirsiniz. Ben C dilinde dosya olaylarını bilsem yardımcı olurum.

Personinblack

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Bir dizine doğru configi atarsınız, skript ile on server load olduğunda delete file plugins\plotplsi\config.yml yaparız ve 1 saniye sonra doğru configi oraya atar. Biraz araştırabilirsiniz. Ben C dilinde dosya olaylarını bilsem yardımcı olurum.
Ah... Lütfen skript isteği olmadığı sürece skript önerisinde bulunmayalım çok daha iyi alternatifler varken.

Personinblack

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Aman Allah'ım, bizde bilsek skript yapmayız herhalde. Skriptte bir dil, kabulleneceksiniz.
Burda tartışmak istemiyorum fakat ben zaten yukarıda güzel bir öneri vermişim onu desteklersin veya daha iyi bir öneride bulunursun ben seni desteklerim. Skript bir dil olsaydı javaya bağımlı olmazdı.