Setup Programı

Programı beğendiniz mi ?

• Kullanılan toplam oy
    4

DarkGame

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Merhaba arkadaşlar ben size bugün İnstall Creator isimli bir programdan bahsedicem.Bu program sayesinde hani oyun kurarken bir setup olur ya.İşte o setup'ı kendiniz yapıcaksınız.Hemde çok kolay.Kod falan yazmadan.Sfx'den kurtuluyoruz demek oluyor bu :) İnternetten nasıl yapılır bakabilirsiniz fakat program ingilizce.Ayrıca şöyle bir güzelliği var.Setup install olduğu için install creator uninstall özelliğinide size sunuyor.Bu program sayesinde plugin paketi yaptıysanız bunu resmileştirebilirsiniz ( Lisans , açıklama vb şeyler düzenleyedebilirsiniz. ).İndirme Linki Vericem Birde Siz Bakın Umarım Beğenirsiniz :
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Bu arada install creator programı yüklerken veya kurarken herhangi bir şey gerektirmez ( key , crack , patch gibi ).Bu bilgiler dışında programda virüs yoktur.İndiriceğiniz icinst.exe dosyasını masaüstüne atıp kurun sonra programa girin ve setup programınızı yapmaya başlayın :).İyi Setup'lar :) ( Bu arada yaptığım yukarıdaki anketi de oylarsanız sevinirim. :) )
Arkadaşlar yorumlar beğenileri görüşlerinizi esirgemeyin :) ( Beyler bide yeni imzam nasıl olmuş :sırıtmak: )[DOUBLEPOST=1372888851,1372839558][/DOUBLEPOST]Güncel.[DOUBLEPOST=1372889269][/DOUBLEPOST]Arkadaşlar türkçesini buldum linki veriyim :) :
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

DarkGame

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar düşünceleriniz neler merak ediyorum lütfen yorumlarınızı esirgemeyin.[DOUBLEPOST=1373980875,1373866164][/DOUBLEPOST]Güncel.[DOUBLEPOST=1374315989][/DOUBLEPOST]Güncel.

BlackRains

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
1
Program, yazılım takılmayı ben de seviyorum, böyle yazılımlarla da takıldım kısa bir süre, bazıları karmaşık ama çok pratik.:)

DarkGame

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Program, yazılım takılmayı ben de seviyorum, böyle yazılımlarla da takıldım kısa bir süre, bazıları karmaşık ama çok pratik.:)

Aynen haklısın.[DOUBLEPOST=1375867759,1374413107][/DOUBLEPOST]Güncel.[DOUBLEPOST=1378324965][/DOUBLEPOST]Arkadaşlar programı istediğiniz şekilde düzenleyebilirsiniz ve youtube'da nasıl kullanılıcağına dair videolar var.