Sevgililer Gününüz Kutlu Olsun

tutkusina

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bu arada benim en son sevdiğim kişi nasıldı biliyor musun(ki söylediği söz "benden daha iyisini bulacaksın"): Güzel, biraz saf ama iyi kalpi, notları 99'dan aşağı değil, oyuncu (Half Life, Until Dawn gibi geçmişi var oyunlarda),güzel görünüşlü, idealist, adaletli, dürüst.

Hadi bakalım bul şimdi bundan daha iyisini :)

muhammed1841

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Bu arada benim en son sevdiğim kişi nasıldı biliyor musun(ki söylediği söz "benden daha iyisini bulacaksın"): Güzel, biraz saf ama iyi kalpi, notları 99'dan aşağı değil, oyuncu (Half Life, Until Dawn gibi geçmişi var oyunlarda),güzel görünüşlü, idealist, adaletli, dürüst.

Hadi bakalım bul şimdi bundan daha iyisini :)
Seninki cennetten inmiş, Ne kadar iyi kalpli olursa olsun Brad Pitt gelse onu da reddeden tipler bunlar :p

tutkusina

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Seninki cennetten inmiş, Ne kadar iyi kalpli olursa olsun Brad Pitt gelse onu da reddeden tipler bunlar :p
Yok beni reddetmedi (aslında reddetti sonra beni sevdiğini itiraf etti) ama taşınıyorlar ve uzaklara gidebilirler. Kendisini kırmak istemiyor o yüzden sevgili olmadık ama bana eğer gelecekte karşılaşırsa ilişki yürütebileceğimize dair bir söz söyledi bende bunu kalbimde yer ayırtarak başka kimsenin erişmesine olanak sağlatmıyorum olabildiği kadar.

Seçicilik gibi gözükebilir ama böyle bir kızı hayatımda görmediğimi itiraf etmeliyim.

Ayrıca whatsapp'ta engelini her görünce içim burkuluyor anlatamam.

muhammed1841

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Yok beni reddetmedi (aslında reddetti sonra beni sevdiğini itiraf etti) ama taşınıyorlar ve uzaklara gidebilirler. Kendisini kırmak istemiyor o yüzden sevgili olmadık ama bana eğer gelecekte karşılaşırsa ilişki yürütebileceğimize dair bir söz söyledi bende bunu kalbimde yer ayırtarak başka kimsenin erişmesine olanak sağlatmıyorum olabildiği kadar.

Seçicilik gibi gözükebilir ama böyle bir kızı hayatımda görmediğimi itiraf etmeliyim.

Ayrıca whatsapp'ta engelini her görünce içim burkuluyor anlatamam.
At bi foto derdim ama çok mu özel kaçacak ne :/
Tam anlamıyla reddetmemiş ise niye engellemiş bu arada? :(

tutkusina

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
At bi foto derdim ama çok mu özel kaçacak ne :/
Tam anlamıyla reddetmemiş ise niye engellemiş bu arada? :(
Kafasını bana yormak istemiyor, bu sene girmesi gereken birkaç önemli (belki de hayatını değiştirecek) sınavları var. Ara sıra açıyor nasılım diye soruyor sonra şakalaşıyor zor kızı seçtin oğlum falan diyerek, çok seviyorum kendisini :)