Sevilmiyorum

Vienicome

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
Böle devam 1 günde 30 post oldu ama gerçekten dün geldim samimi kimse göremedim

GT-S5830i cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Foruma gelir gelmez OoOoOOo KANKA HOŞGELDİN gibi bir şey bekleme hiçbir yerden bekleme zamanla insanlar seni tanır sevecek olan sever :(

Epistomoloji

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
He birde şu var; ilgi çeken, büyük damga vuracak bir harita, plugin vb. yaparsın herkes tanır seni senden bahseder.

AkanCe

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Baktım ppmi nerden koyuyoruz bilmiyorum ki :)

ExtendedFox

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Böle devam 1 günde 30 post oldu ama gerçekten dün geldim samimi kimse göremedim

Mesaj sayını yükselterek sevilmezsin, yararlı ve ya eğlenceli mesajlar atarak sevilirsin.

Telefon klavyesiyle cebelleşen masum bir tilki tarafından gönderildi

BlackRains

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
1
@AkanCe , bu uzun da olsa sana yararlı olmasını istediğim bir mesaj.

1. Önce profil resmin olmasını istediğin resmi belirle. Gerek yaptığın, gerek bulduğun. Ben şahsen erotizm içerenleri tasvip etmiyorum. Dikkat çekme veyahut cinselliğe bakışı belirtiyor ama her neyse.
  2. Forumda şu kısmı bul:

3. Sonra şunları yap:

("Dosya seç"e basıp, resmini bulup yükleyebilirsin.)

Efendime söyleyeyim, gelip burada yeniyim ve sevilmediğimi düşünüyorum demişsin. Doğru mudur? Evet. Başlıktan da bunu anlıyoruz.
Psikolog şapkamı çıkarıp sana selam vererek başlıyorum. Konuyu iki maddede inceleyip bakış açını değiştirmeye çalışacağım.

I- Bu forumda yeni olmak. Böyle bir şeyin olmaması mantıken imkansız. Forumun gerçekten en eski üyesi muhtemelen kuruculardır ve bir bakıma onlar da forumu ilk kurduklarında yeniydiler. Bir kere bunu dert etmen bile yanlış. Ben sanırım 2012'den beri kayıtlıyım. Bir başkası Fransız İhtilali'nde hesap açmış olabilir. Şu anda senin en yüce göreceklerin bile bir zamanın yenileriydi. Bu klasörü kapatıyorum.

II- "Sevilmiyorum".
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Neye dayanarak bunu söylüyorsun bilmiyorum. Ama sırf bunun üzerine konu açacak birisiysen duygusal olduğunu tahmin ediyorum. Ancak "ben duygusalım ve beni sevin" demek, gerek direkt, gerek dolaylı olarak, sana bir şey kazandırmayacak.
"Kimse sana adalet vermeyecek, kimse sana eşitlik vermeyecek. Bir erkeksen, onu sen alırsın."
Bu lafı sana armağan ettim. Üstüne üstlük daha dün kayıt olduysan kimsenin seni sevmeme gibi bir şansı yok. Sonuçta henüz bir yanlış davranışın görülmedi. Bu yanlışın birçok türü olabilir. Ancak dikkat et, kimsenin seni sevme zorunluluğu da yok. Bu klasörü de rafa attım.

Yani anlayacağın, bir dert kafana taktığın kadar büyük bir derttir. Kaptın? Tamam o zaman. Herkese iyi forumlar. Benden çay herkese! :sgül:

Son düzenleme:

VictoryAndGlory

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sevilip sevilmemeyi niye bu kadar kafanıza takıyorsunuz ki? Biri sevmiş veya sevmemiş ne yararı olacak ki bana?

• Beğen
Reactions: DIO

DIO

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
En iyi cevaplar
0
Sevilmek Birilerinin Umrunda Olmak Neden Bu Kadar Önemsiyorsunuz Bu Tür Şeyleri ?
Üstelik Şu Sanal Ortamda :alay: Saçmalıyosun Kardeşim Birilerine Yardım Etmeden İyiliğin Dokunmadan Sevilemezsin.
Ooo buralara uğrar mıydın sen kendini anime sanan çocuk :lol:
Harbi nasıl bir kafa onların kafa ya? Kendini anime sanıyo çocuk diyolar :lol: Nereden denk geliyor bu tipler sana ya? :D

ZereftheBlackMage

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Herkes sevilmek için şöyle davran falan demiş ama zaten kendin olduğun için sevilemiyorsan neye yarar. Sevilmek için, insanların istediği gibi davranmakla kuklaları olmanın bir farkı var mı ki? Sadece kendini kandırırsın.Ya olduğum gibi sevilirim, ya da hiç sevilmem. Yeter ki kendim olayım.

zombiespaceman1

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
Foruma hiçbir katkıda bulunmayan, sadece mesaj atıp çok tanınan kişiler var forumda. Ben o kadar türkiyenin redstone bilgisine katkı yapıyorum icatlarımla, beni tanıyan,etiketleyen yok :( Beni tanıyanlar sadece redstonerlar, birkaç tane yakın arkadaş.
O gereksiz insan ben oluyorum :( . Tanınıyorum mu bilmem ama çok fazla gereksiz mesajımın olduğu kesin :( .