Seviyom la ben bu kızı

furkansahin1

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Beyler yeni sayın ailem bunu sizle paylaşmaya uygun görüyorum çünkü 3. ailem sayılırsınız Bir kız var saat 18:00 dan gece saat 01:00 dan beri konuştuk sonra aynı okulda ve aynı şehirdeyiz bana sürekli kalp falan atıyo cnm falan diyo seviyomu la beni acaba o.O ben onu deli gibi seviyomda ._. ._. @DenizzChannel

Axel102

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
6
Ben ilk sevgilimde çok utanıyordum babam bana şöyle bir şey dedi çıkma teklifi edersen ne kaybın olucak sadece evet hayır diyicek.Bende gaza geldim her beğendiğim kıza çıkma teklifi ediyorum evet diyor sonrası sende <3

furkansahin1

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Ben ilk sevgilimde çok utanıyordum babam bana şöyle bir şey dedi çıkma teklifi edersen ne kaybın olucak sadece evet hayır diyicek.Bende gaza geldim her beğendiğim kıza çıkma teklifi ediyorum evet diyor sonrası sende <3
:DSAD sen işi otomatiğe bağlamışın la :D benim tipi görsen camdan aşşağı atlardın

Pudilo

Ver yetkiyi gör etkiyi.
Emektar Üye
En iyi cevaplar
2

Özgüvene bak adamdaki .