Bence gayet güzel ve oynadığım suncucuServer Claim sistemini beğenmedim sanırsam
Herkesin fikri değişikBence gayet güzel ve oynadığım suncucu
Yorumun için teşekkür ederim, sunucumuz yeni sezona geçiş yaptı ve tasarım an itibariyle güncellendiBence gayet güzel ve oynadığım suncucu
Altın Kürekle Claim Atmaktan iyidir. Kendi Krallığını kurup claim alabiliyorsun. Yükseltilmemiş bir krallıkta maximum 15 claim alınıyorken Full Bir Krallıkta 60 claim alınır bu bilgi yeterli gelmediyseServer Claim sistemini beğenmedim sanırsam hiç
Ne zaman yazmışım bi baksanız zamanına.Altın Kürekle Claim Atmaktan iyidir. Kendi Krallığını kurup claim alabiliyorsun. Yükseltilmemiş bir krallıkta maximum 15 claim alınıyorken Full Bir Krallıkta 60 claim alınır bu bilgi yeterli gelmediyseLinki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.bakabilirsin
Yorumunuz için teşekkür ederim, claim sistemine alıık olmadığınız için muhtemelen bu şekilde diyorsunuz, alıştıktan sonra seveceğinize eminim <3Server e şimdi baktım emek skyblock emek survival gibi 2 oyunda mükemmel başarılar survivali tam bilmiyorum eski yazdıklarım gibib sadece claim sistemi hariç mükemmel bence....
Krallık temelli bir survival sunucusu olduğumuz için claim sistemimiz de buna uygun dizayn edildi. Yani claimler kişiye özgü değil krallıklara özgüdür, bu sistem size hitap etmeyebilir tabii. Saygı duyarım, yorumunuz için teşekkür ederimClaim sistemi dışında iyi bir sunucu.